Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Îți amintești de Sonia Ferrari de la „Chefi la cuțite”? Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Sonia Ferrari este cântăreață, dar aceasta a decis să participe și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. În prezent, aceasta pare că și-a găsit iubitul perfect.

Chiar dacă a avut ghinion în dragoste de mai multe ori, iată totuși că Sonia Ferrari este acum mai fericită ca oricând,

Antena 1

În ediția 19 a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Sonia Ferrari a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o rețetă specială de musaca de cartofi.

Blondina a povestit în cadrul îndrăgitului show culinar faptul că a lucrat în Austria ca barman, a terminat școala pentru management în domeniul hotelier, dar în prezent își dedică mare parte din timp cântatului.

Cântăreața Sonia Ferrari de la „Chefi la cuțite”, declarații despre iubit

Emoțiile au fost mari și aceasta a sperat până în ultima clipă că va obține cuțitele necesare pentru a trece în etapa următoare de concurs.

Odată ajunsă în fața celor trei îndrăgiți jurați, Sonia Ferrari a explicat faptul că este transsexual și că a apelat la numeroase operații estetice pentru a-și vedea visul devenit realitate: acela de-a se transforma din bărbat în femeie.

citește și: Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

„Când muzică stil balcanic. De când mă știu mi-a plăcut muzica, dar de un an și ceva am început să cânt cu adevărat. Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (...). La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă”, a mărturisit concurenta, spre uimirea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

La momentul respectiv, Sonia Ferrari forma un cuplu cu un tânăr al căror părinți nu erau prea încântați de relație. S-a aflat ulterior că cei doi s-au despărțit.

citește și: Sonia Ferrari, poveste de film: Mama a aflat după ce mi-am pus sânii. Înainte mă chema Marcel

Chiar dacă a avut ghinion în dragoste de mai multe ori, iată totuși că Sonia Ferrari este acum mai fericită ca oricând, fiindcă și-a găsit bărbatul ideal.

„Eu cred că actualul meu iubit este potrivit, este sufletul meu pereche și omul pe care eu l-am căutat de mult și iată că acum el a apărut. Și atunci nu vreau să spun prea multe despre fostul, nu vreau să îl blamez, pentru că eu consider că este important și contează mult să termini o relație în prietenie. Ceea ce nu mai merge nu mai merge și trebuie să ne uităm mai departe frumos și cuviincios”, a dezvăluit cântăreața într-un interviu acordat recent celor de la Antena Stars.

Întrebată dacă se vede mergând la altar cu noul său partener, răspunsul dat de Sonia Ferrari i-a bucurat pe fani.

„Da, sigur că da, dacă este destinul nostru, de ce nu. Eu îmi doresc”, a mărturisit aceasta.

Totuși, mulți s-au întrebat ce părere are actualul partener despre operația de schimbare de sex pe care a făcut-o Sonia Ferrari în trecut.

„El are o părere pozitivă despre acest lucru, exact asta l-a atras la mine, faptul că am trecut prin foarte multe ca să ajung unde sunt astăzi”, a explicat cântăreața.

Video