Antena Căutare

Kani de la "Chefi la cuțite" și iubita lui s-au cununat. Imagini rare cu cei doi de la starea civilă

Kani, fostul concurent de la Chefi la cuțite, trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Tânărul va deveni tătic în scurt timp, iar recent s-a și cununat cu iubita lui, iar imaginile de la stare civilă au început să apară pe rețelele sociale.

Kani în două ipostaze diferite Galerie
Kani, fostul concurent de la Chefi la cuțite, trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. | Antena 1

Andrei Hîncu, cunoscut pe numele de Kani, se numără printre cei mai îndrăgiți concurenți ai seonului 8 Chefi la cuțite. Tânărul a impresiont telespectatorii cu felul său carismatic și talentul remarcabil în arta culinară.

Fostul concurent a ajuns până în semifinala show-ului, iar de când a părăsit competiția se pare că duce o viață extrem de frumoasă. Kani este mai îndrăgostit ca niciodată de Maria, femeia care îi va dărui un copil.

Nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a venit vorba despre o viață împreună alături de partenera sa. Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească, lucru care s-a și întâmplat recent, drept dovadă stau imaginile de la cununie.

Cum au arătat Kani și iubita lui la starea civilă

Kani a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a dezvăluit că se pregătește să devină tătic. Mai mult decât atât, tânărul și-a mai uimit prietenii virtuali și cu câteva poze de la starea civilă, acolo unde el și Maria au spus ferm "DA".

Citește și: Kani de la „Chefi la cuțite”, surprins alături de soție. Ce detaliu i-a uimit pe fanii de pe Instagram

Cei doiîndrăgostiți au trăit cele mai frumoase clipe din viața lor. Soția lui Kani a ieșit imediat în evidență. Aceasta a purtat un sacou alb, care i-a pus în valoare cele mai frumoase părți ale corpului, inclusiv burtica de grviduță și bustul generos.

Kani a apelat la o cămașă colorată și o pereche de pantaloni negri. Un lucru este evident, ce doi sunt foarte fericiți împreună, iar chimia dintre ei este mai mult decât vizibilă, drept dovadă stau pozele de la cununie, unde cei doi au avut pe față în permanență un zâmbet larg.

"De astăzi Hincu", a scris Maria pe o imagine de la starea civilă, semn că aceasta a luat numele de familie al soțului ei.

Citește și: Kani de „Chefi la cuțite” s-a căsătorit. Mireasa a atras privirile tuturor. Ce detaliu au observat fanii

Kani și partenera lui au una dintre cele mai puternice relații. Totodată, din rodul iubirii lor urmează să se nască un copil pe care aceștia îl așteaptă cu nerăbdare.

Kani, fostul concurent de la Chefi la cuțite, se pregătește să devină tată

Tânărul este foarte discret în ceea ce privește viața personală și încearcă să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor, însă nu ezită să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui.

În urmă cu câteva luni, Kani anunța pe contul său de Instagram că o să devină tătic. În imaginea pe care a publicat-o se vede sarcina Mariei care se află într-un stadiu avansat, semn că cei doi mai au puțin și vor deveni părinți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kani se bucură de experiența pe care o trăiește în această perioadă și se mândrește cu familia lui, în special cu femei care a reușit să îl cucerească. Acesta se laudă cu Maria și burtica ei de graviduță pe rețelele sociale ori de câte ori are ocazia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x