Antena Căutare

Kani de la „Chefi la cuțite”, surprins alături de soție. Ce detaliu i-a uimit pe fanii de pe Instagram

Kani de la „Chefi la cuțite” și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care apare alături de soția sa. Poza a făcut senzație.

Kani (Andrei Hîncu), concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Kani de la „Chefi la cuțite” s-a fotografiat alături de soția sa însărcinată | Antena 1

Kani, pe numele său adevărat Andrei Hîncu, a fost unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, căci nimeni nu se aștepta ca un hair stylist să ajungă atât de departe în competiție.

După îndrăgitul show culinar de la Antena 1, acesta a continuat să se ocupe de salonul de frizerie pe care îl are. În plus, chiar de curând, acesta s-a căsătorit cu partenera sa, care este însărcinată. Cum a fost surprins acesta, în cea mai recentă poză a sa de pe Instagram?

Cum a fost surprins Kani de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În luna iunie a acestui an, Kani de la „Chefi la cuțite” a reușit să îi surprindă pe fanii și pe apropiații săi cu vestea că s-a căsătorit și pozele de la cununia religioasă au adunat instant numeroase urări de bine din partea internauților.

Mai mult decât atât, toată lumea și-a dat seama că tânărul urmează să aibă și un copil. Într-o postare recentă făcută pe pagina sa de Instagram, partenera lui Kani de la „Chefi la cuțite” s-a pozat cu burtica la vedere, lăsând să se înțeleagă faptul că este însărcinată.

Citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Kani însă i-a surprins și mai mult pe urmăritorii săi de pe Instagram atunci când a publicat o fotografie în care apare alături de Maria, soția sa, într-o ipostază romantică. Relaxați și cu zâmbetul pe buze, cei doi par extrem de fericiți.

Mai mult decât atât, l-am putea vedea astfel pe Kani în ipostaza de viitor tătic mândru și se pare că acest lucru a bucurat din plin ochii curioșilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„❤️ ce viata funny și ce iubit v a fi copilul 😍”, „Cei mai cool parinti ever ❤️”, au scris fanii de pe Instagram, semn că cei doi viitori părinți sunt extrem de îndrăgiți.

Chiar dacă mulți poate l-au considerat un „băiat dur” în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, iată totuși că tânărul primește numai laude și mulți îl cred deja un părinte bun.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu își serbează aniversarea. Câți ani a împlinit îndrăgitul chef și ce imagine a publicat de ziua lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x