Antena Căutare

"Nu cred așa ceva! La 18 ani, ce o să mai gătești? La 12 ani eu făceam castele de nisip". O puștoaică i-a blocat pe chefi, dar mai ales pe Dumitrescu: "Am făcut eu așa ceva?"

Alice Prundu este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei treuchefi cu un Wellington cu piept de curcan

Alice Prundu este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei treuchefi cu un Wellington cu piept de curcan.

"Preparatul acesta l-a văzut pe internet la Chef Florin Dumitrescu. Gătitul pentru mine înseamnă ceva prin care eu îmi exprim sentimentele.

Dacă sunt bucuroasă fac ceva dulce, dacă nu, mâncăruri sărate. Mi-am descoperit pasiunea asta pe la opt ani. Mergeam des la bunica şi ea gătea foarte mult. Eu gătesc pentru toată familia".

Iar de această dată a făcut-o pentru cei trei juraţi. "Trebuie să ai curaj să faci chestia asta la noi", spune chef Dumitrescu, în necunoştinţă de cauză.

Iar surpriza a fost pe măsură când şi-a facit apariția în platou Alice. Au urmat trei cuţite?

A dat acul de tatuator pe cratiță, iar chefii au vrut mai mult. Concurentul și-a dat pantalonii jos: "Nu pot sa ma ... Să fie POVESTE! Singurul ungur care nu știe ungurește i-a debusolat pe chefi: "Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x