Antena Căutare

O nouă bătălie plină de bună dispoziție la "Chefi la cuțite"! Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au au ajuns la mâna copiilor! (LIVE TEXT)

A început o nouă bătălie culinară, iar cei trei chefi dau tot ce au mai bun pentru a câștiga! Cuțitele sunt mai ascuțite ca oricând!

A început o nouă bătălie culinară, a șaptesprezecea, iar cei trei chefi dau tot ce au mai bun pentru a câștiga! Cuțitele sunt mai ascuțite ca oricând, iar cele trei echipe vor face tot posibilul pentru „un duel” la cuțite, din care cea mai bună va ieși victorioasă!Concurenții rămași au parte de încă o provocare plină de sare și de piper, în care trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că echipa lor e cea mai puternică!

Cei trei chefi își vor conduce exemplar echipele, iar cele mai iscusite și dichisite preparate vor aduna cele mai multe puncte! De data aceasta au fost nevoiți să gătească pentru niște „degustători”/ jurați pretențioși nevoie-mare: copii și adolescenți!


Doar vă amintiți și voi câtă „tragedie” era când grișul cu lapte avea puțină sare în plus sau supa era nițel prea fierbinte! Nu mai e un secret că atunci când ești copil faci nazuri la mâncare! Ce vor prefera de data asta copilașii: roșul, argintiul sau negrul?


Chefii ajung la mâna copiilor. Adolescenți de 12, 13 și 16 ani au venit în platoul emisiunii de la Antena 1 pentru a juriza preparatele echipelor. Iar tema dată este mâncare pe gustul copiilor, care să îi binedispună.

Nu e deloc ușor, dar fiecare chef a ales să își încerce norocul. Cel mai pun preparat trebuie pregătit în 60 minute, așa că lucrurile nu sunt deloc simple.

Chefii vor să binedispună jurații în mod diferit: Scărlătescu va „pune clătitele pe masă”, Bontea mizează pe burgeri, iar Dumitrescu... are o opțiune care-i aduce aminte de Paris, iubirea soției și Crăciun: o prăjitură franțuzească!

Între atâtea deserturi, Chef Bontea s-a gândit la o rețetă specială de burgeri. Ingredientul-secret din carne nu afost dezvăluit însă. Șeful roșilor e hotărât să nu îi „cucerească” pe cei mici cu ceva dulce „ca la mama acasă”, ci cu un produs de tip fast-food.

Deși nu îi plac deloc, Chef Scărlătescu recurge la preparatul îndragit de toți copiii. Acesta consideră clătitele cel mai delicios desert pentru adolescenți. Cert e că ajunge la mâna unor jurați pretențioși.

„Cum să pierdem cu clătite?”, se întreabă echipa neagră a lui Chef Scărlătescu. Vor fi cei 11 jurași ușor de impresionat cu clătite „ca la mama acasă”?

Pasiune și tensiune în echipa lui Chef Dumitrescu! Rețeta pare simplă, dar mărul și caramelul au tainele lor ”à la française”! Cine poate uita gustul mărului cu caramel, mai ales dacă l-a gustat la mama lui acasă, în Franța? Rețeta pare simplă, dar merele trebuie curățate, caramelul... e musai să fie pregătit la foc tihnit, iar foietajul trebuie tăiat simetric.

Proba de foc a degustării! De la burgeri la clătite, festinul culinar al copiilor se termină cu delicatese franțuzești!

Primul degustat a fost burgerul lui Bontea, foarte apreciat de jurați. Au urmat clătitele cu „aluat cam tare”, iar mărul cu caramel al lui Dumitrescu „a fost prea dulce”.Ultimul chef spune că nu are deloc emoții, pentru că a pregătit cu echipa gri ceva „fără greșeală”.

Chef Bontea a riscat și a câștigat bună dispoziția adolescenților cu burgeri! Clătite „ca la mama acasă”? Nuuuuu, hamburgerii sunt mai buni! A urmat o Haka a echipei roșii, un dans ancestral, un strigăt de război, fiind practicat de obicei înaintea bătăliilor, pentru a intimida adversarii.

A început o nouă bătălie, marca "Chefi la cuțite"! Și provocarea nu este una deloc ușoară. Brunch: o „struțo-cămilă” sau „2 în 1” - mic dejun sau prânz în aceeași farfurie! Totul trebuie pregătit în 75 minute, așa că lucrurile nu sunt deloc simple.

Chefii au degustat, iar brunch-ul unora a fost pe placul celor trei, în timp ce al altora nu i-a cucerit în niciun fel. Farfuria Ionelei din echipa lui Chef Scălătescu a fost una dintre cea mai bună, semn de negrul i-a purtat noroc! Nici Robert nu a fost mai prejos!

După jurizarea chefilor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, doi concurenți din echipa argintie intră la baraj. Cei mai buni!

După un duel crâncen între Mihali din Franța și Marius din Belgia, dat prin încercarea de a prepara orice, iată că a venit și deznodământul. Două farfurii geniale de finală, primul mizând pe sos tartar, al doilea pe delicioasa carne de rață. Și nu numai!

La un punct diferență, Mihali Cristian George a plecat acasă!

Belgia sau Franța? Meci la cuțite în echipa gri. Mihali Cristian George a plecat acasă! Chef Dumitrescu: cu un ochi râde... Chef Scărlătescu a gătit clătite la „Chefi la cuțite”, iar Florin Dumitrescu a pierdut un om de finală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x