Antena Căutare

Paul Maxim, surpriză la „Chefi la cuțite”! Surpriza trăită de concurent, când a dat ochii cu chefii

Paul Maxim este de meserie bucătar și a venit tocmai de la Cluj pentru a descoperi, la emisiunea „Chefi la cuțite”, dacă are sau nu ceea ce îi trebuie pentru a-și construi o carieră strălucită în acest domeniu.

Paul Maxim, surpriză la „Chefi la cuțite”! Surpriza trăită de concurent, când a dat ochii cu chefii Galerie
Paul Maxim în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Chiar dacă se consideră un bucătar extrem de priceput, acesta a dezvăluit că pentru el, participarea în sezonul 8Chefi la cuțite” reprezintă o experiență definitorie.

„Din punctul meu de vedere, bucătăria constă într-o echipă, nu într-un chef. Și într-o pasiune foarte mare. Totul este legat de munca în echipă”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a pregătit o super rețetă de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii.

citește și: Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

Banda a mers și cloșurile s-au ridicat. Farfuria, extrem de aspectuoasă, a atras imediat atenția celor trei jurați. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat și au analizat atent fiecare detaliu al preparatului.

Totuși, părerile au fost cam împărțite. Motivul? Florin Dumitrescu a avut ceva obiecții în privința preparatului, în timp ce Cătălin Scărlătescu a considerat că farfuria este una excepțională.

„Nu-mi pare rău că am venit. Am venit pentru mine, pentru experiența mea proprie”, a mărturisit Paul Maxim, după ce a aflat criticile și sfaturile venite din partea juraților.

citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

La final, cei trei jurați din sezonul 8Chefi la cuțite” au ridicat cloșurile și verdictul a fost clar: trei cuțite și felicitări!

„Farfuria ta e senzație, cum să ai emoții?!”, l-au tachinat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pe concurent.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, vin la Chefi la cuțite... A zecea amuletă aduce o surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce a anunțat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x