Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi la Cuțite

Kani (Andrei Hîncu) a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta și-a surprins prietenii din mediul online cu un nou look, surpriza fiind una de proporții.

Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi la Cuțite

Andrei Hîncu, zis și Kani, este un adevărat personaj în mediul online, unde are o mulțime de prietenii și admiratoare. Acesta a fost unul dintre cei mai spectaculoși concurenți din sezonului 8 „Chefi la cuțite”, iar talentul său în arta culinară i-a surprins pe cei trei chefi ai emisiunii.

Kani a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitresc și a ajuns foarte departe în concurs, mai exact în semifinală. Chiar dacă nu a făcut cursuri de bucătar, tânărul a demonstrat că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat un lucru.

Citește și: Cum arată Kani de la Chefi la Cuțite când renunță la pălăria pe care o poartă mereu în show. Telespectatorii nu l-au văzut așa

Concurentul a surprins și prin look-ul său inedit și prin comportamentul său, pe care telespectatorii le-au apreciat încă din prima clipă.

Schimbarea de look la care a apelat Kani

Recent, fostul concurent al sezonului 8 „Chefi la cuțite”, a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine, a cărei descriere i-a amuzat pe oamenii din mediul online. Acesta i-a obișnuit cu look-ul său impecabil și mereu la modă, însă de data aceasta, Kani a dus totul la un alt nivel și și-a făcut apariția netuns.

Descrierea pe care a folosit-o fostul concurent „Chefi la cuțite” i-a amuzat pe prietenii lui virtuali, care au ținut neapărat să îi mărturisească că îl admiră.

"Nu mi-a murit frizerul, doar a leșinat", a spus Kani, amuzat de faptul că nu a reușit să se tundă.

În ediție 40 din sezonul 8 al emisiunii, Kani (Andrei Hîncu) s-a lăsat tuns de chef Florin Dumitrescu, iar aceasta fotografie le-a amintit telespectatorilor de momentul neașteptat din cadrul show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supărat

Imaginea a generat foarte multe reacții pozitive, prin care admiratorii au vrut să îi reamintească de situația neașteptată pe care a întâmpinat-o.

"Ce ți-a crescut părul după mâna lui chef Florin Dumitrescu" sau "Schimbă frizerul...cu chef Florin 😜😁, toți i-am văzut profesionalismul.", au fost câteva dintre comentariile din mediu online, care i-au urmărit parcursul lui Kani din emisiune.

În semifinala concursului, Kani a mai apelat la o schimbare de look. „Lupul își schimbă părul dar năravul ba. De fapt, nu mi-am schimbat look-ul, așa arăt eu, doar că până acum nu am avut timp să am grijă de fața mea, iar acum, pentru semifinală…Oricum nu e stres pentru mine, mai departe de atât nu pot să ajung, sunt relaxat, sunt fericit”, a dezvăluit Kani, mulțumit că a ajuns în semifinala din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Video