Antena Căutare

Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi la Cuțite

Kani (Andrei Hîncu) a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta și-a surprins prietenii din mediul online cu un nou look, surpriza fiind una de proporții.

Kani pe platoul de filmare Chefi la cutite, cu palaria Galerie
Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi la Cuțite

Andrei Hîncu, zis și Kani, este un adevărat personaj în mediul online, unde are o mulțime de prietenii și admiratoare. Acesta a fost unul dintre cei mai spectaculoși concurenți din sezonului 8 „Chefi la cuțite”, iar talentul său în arta culinară i-a surprins pe cei trei chefi ai emisiunii.

Kani a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitresc și a ajuns foarte departe în concurs, mai exact în semifinală. Chiar dacă nu a făcut cursuri de bucătar, tânărul a demonstrat că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat un lucru.

Citește și: Cum arată Kani de la Chefi la Cuțite când renunță la pălăria pe care o poartă mereu în show. Telespectatorii nu l-au văzut așa

Concurentul a surprins și prin look-ul său inedit și prin comportamentul său, pe care telespectatorii le-au apreciat încă din prima clipă.

Schimbarea de look la care a apelat Kani

Recent, fostul concurent al sezonului 8 „Chefi la cuțite”, a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine, a cărei descriere i-a amuzat pe oamenii din mediul online. Acesta i-a obișnuit cu look-ul său impecabil și mereu la modă, însă de data aceasta, Kani a dus totul la un alt nivel și și-a făcut apariția netuns.

Descrierea pe care a folosit-o fostul concurent „Chefi la cuțite” i-a amuzat pe prietenii lui virtuali, care au ținut neapărat să îi mărturisească că îl admiră.

"Nu mi-a murit frizerul, doar a leșinat", a spus Kani, amuzat de faptul că nu a reușit să se tundă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ediție 40 din sezonul 8 al emisiunii, Kani (Andrei Hîncu) s-a lăsat tuns de chef Florin Dumitrescu, iar aceasta fotografie le-a amintit telespectatorilor de momentul neașteptat din cadrul show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supărat

Imaginea a generat foarte multe reacții pozitive, prin care admiratorii au vrut să îi reamintească de situația neașteptată pe care a întâmpinat-o.

"Ce ți-a crescut părul după mâna lui chef Florin Dumitrescu" sau "Schimbă frizerul...cu chef Florin 😜😁, toți i-am văzut profesionalismul.", au fost câteva dintre comentariile din mediu online, care i-au urmărit parcursul lui Kani din emisiune.

În semifinala concursului, Kani a mai apelat la o schimbare de look. „Lupul își schimbă părul dar năravul ba. De fapt, nu mi-am schimbat look-ul, așa arăt eu, doar că până acum nu am avut timp să am grijă de fața mea, iar acum, pentru semifinală…Oricum nu e stres pentru mine, mai departe de atât nu pot să ajung, sunt relaxat, sunt fericit”, a dezvăluit Kani, mulțumit că a ajuns în semifinala din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Vlăduț Manoliu a recunoscut ce planuri avea cu premiul de la „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă concurentul în prezent... Cine este și cum arată iubita lui Kani de la „Chefi la cuțite”! Maria face senzație pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x