Antena Căutare

Semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite sunt aleși, în seara aceasta. Urmează un maraton de 4 ediții consecutive

În seara aceasta sunt aleși semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. Urmează un maraton de 4 ediții consecutive, care va culmina cu marea finală.

În seara aceasta sunt aleși semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. Urmează un maraton de 4 ediții consecutive, care va culmina cu marea finală.

Antena 1

Începe săptămâna de foc a celui mai urmărit show culinar din România! Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața ultimului battle al sezonului 10.

Emoțiile sunt mai puternice ca oricând, iar ambițiile concurenților se traduc într-o presiune uriașă la bancurile de lucru. Battle-ul din seara aceasta și proba eliminatorie sunt etapele în urma cărora vor fi aleși semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite sunt aleși, în seara aceasta, de la ora 20.30, la Antena 1

Pentru cine este la un pas de a deveni realitate visul din preselecții? Chef Sorin Bontea a reușit performanța de a intra în cel din urmă battle cu cei mai mulți concurenți: Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu.

”Este o miză foarte mare azi: cine va câștiga acest battle merge direct în semifinală, așadar intru foarte hotărât în această luptă”, a spus Chef Bontea.

De partea cealaltă, Chef Cătălin Scărlătescu îi aliniază la startul battle-ului 18 pe Mădălina Cafadaru, Mădălina Crețan și Adrian Stroe. ”Nu-mi doresc decât să câștig. Să fie o încununare a celor zece sezoane de gătit împreună”, a punctat Chef Scărlătescu.

”Ultimul battle pentru mine a fost întotdeauna ceva foarte greu de digerat, pentru că are cea mai mare miză: semifinaliștii echipei câștigătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Chef Florin Dumitrescu, care intră în battle-ul 18 cu trei concurenți: Raluca Todea, Oxy și Dan Manciu.

Citește și: Program TV special de Ziua Antenei 1. Ce vezi la televizor pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

Chefi la Cutițe, sezonul 10, maraton de 4 ediții consecutive

Cum se va desfășura cel din urmă battle și ce surprize mai pot aduce amuletele rămase în joc, dar mai ales cine sunt semifinaliștii sezonului aniversar Chefi la cuțite telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Marți și miercuri urmează etapa semifinalei, iar joi, maratonul de 4 ediții consecutive Chefi la cuțite va culmina cu marea finală, în care se va decerna premiul de 30.000 de Euro. Astfel, pe 1 decembrie, telespectatorii vor afla în ce sclipiri prețioase va străluci finala aniversară și numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu Chefi la cuțite.

Citește și: Ce a transmis Florin Dumitrescu, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite! Mesajul la care fanii au reacționat imediat

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite. Care este ocupația tânărului acum, după ce i-a impresionat pe jurați... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată în ultimul battle din sezonul 10. Ce probă au primit ...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x