Căutare Live

Sorin Bontea a câștigat a cincea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cel mai așteptat moment din ediția a cincea din sezonul 5 „Chefi la cuțite” de la Antena 1! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au aflat cine a câștigat amuleta pusă în joc de Gina Pistol.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cel mai așteptat moment din ediția a cincea din sezonul 8 Chefi la cuțite” de la Antena 1! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au aflat cine a câștigat amuleta pusă în joc de Gina Pistol.

citește și: Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu aur”

Odată ajuns în platoul emisiunii, chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat mult râvnita amuletă din a cincea ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Se pare că ouăle poșate ale lui Sorin Bontea au făcut senzație!

Sorin Bontea a câștigat a cincea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Astfel, rețeta aleasă de Sorin Bontea (combinația dintre ouă benedict și ouă florentine) a fost mult mai gustoasă și mai în temă decât farfuria „plină de opulență” pregătită de chef Florin Dumitrescu sau decât creveții cu legume ai lui Scărlătescu.

Așa cum era de așteptat, verdictul a dat naștere unor discuții extrem de aprinse între cei trei jurați!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum reacționează jurații „Chefi la cuțite” când sunt criticați de alt bucătar: „Hai să nu ne certăm”... Scărlătescu și Bontea s-au luat la ceartă, după amuletă: „Acu` fără supărare, plimbă-te cu trotineta”...
Ultimele știri