Antena Căutare

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, primele cuvinte despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și l-a desemnat câștigător pe Ionuț Belei. La scurt timp după ce cuțitul său de aur a pus mâna pe marele trofeu, Sorin Bontea a făcut o postare emoționantă pe Instagram.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, primele cuvinte despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” Nu ai ales niciun fișier
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, primele cuvinte despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” Nu ai ales niciun fișier

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ne-au ținut cu sufletul la gură și ne-au adus un show din care nu au lipsit sarea și piperul.

Am putut savura povești de viață incredibile, am descoperit rețete ieșite din comun și am urmărit cu sufletul la gură numeroase bătălii culinare, în care amuletele au jucat un rol decisiv.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, indicii despre noul sezon „Chefi la cuțite”

Am cunoscut zeci de concurenți în etapa degustărilor pe nevăzute, unii dintre ei veniți tocmai din străinătate pentru a-și încerca norocul sau pentru a demonstra că au tot ceea ce le trebuie pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent fiecaare preparat și au oferit cuțite pe merit. Apoi a urmat etapa de bootcamp, în care zeci de concurenți au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a primi șansa de-a ajunge într-una din cele trei echipe conduse de faimoșii chefi.

citește și: Sorin Bontea a gătit pentru Madonna și Van Damme! Juratul are o condiție dură pentru copii! Ce le-a interzis

Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele și au pornit la luptă. Au urmat numeroase battle-uri culinare savuroase, palpitante și cu răsturnări de situație spectaculoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În semifinală s-au calificat nouă concurenți, care au trecut prin trei probe menite să le scoată în evidență priceperea în materie de artă culinară, imaginația, dar și eficiența. În marea finală au ajuns doar trei concurenți: Maria Șandru și Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea și Roxana Blenche, concurenta în care Florin Dumitrescu și-a pus toate speranțele că va deveni prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite”.

citește și: FOTO/ Nu o să-ți vină să crezi! Chef Sorin Bontea este de nerecunoscut! Cum arăta chef-ul în tinerețe

Cei trei finaliști au avut misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert și bucătari celebri din România au făcut degustarea. La final, aceștia au ajuns la concluzia că Ionuț Belei este cel care merită să câștige sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Acesta a fost momentul ce l-a bucurat extrem de tare pe Sorin Bontea. Mândru că are un cuțit de aur câștigător, îndrăgitul jurat al show-ului culinar a postat pe pagina sa oficială de Instagram un clip video în care sunt surprinse moemnte frumoase și emoționante din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

„Ne vedem in sezonul 9 😋”, a scris acesta în dreptul clipului video și, așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și și-au dat seama că următorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este deja o certitudine.

„Lucrăm la el, se lucrează. Și vă spun că...De fapt mai bine nu vă spun”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu în cadrul jurnalului Observator, de la Antena 1.

Practic, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că fanii „Chefi la cuțite” vor avea parte de o surpriză pe măsură și că noul sezon este deja în pregătite, așa că publicul nu va avea mult ede așteptat.

Ce poznă a făcut Florin Dumitrescu, înainte de Crăciun! Soția sa a filmat totul: „Ție îți arde de poze?!”... Ce mai face și cum arată Alexandru Comerzan, la un an după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x