Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Irina Fodor, rochia lungă cu decupaj provocator. Ce detaliu a lăsat la vedere ținuta

Semifinala show-ului Dancing on Ice - Vis în doi le-a pregătit telespectatorilor o mulțime de surprize, iar apariția de senzație a Irinei Fodor în platoul emisiunii se numără printre acestea. Iată ce ținută impecabilă a purtat în ediția cu tematica folclorului internațional și ce detaliu i-a lăsat la vedere.

Colaj cu Irina Fodor la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Semifinala show-ului Dancing on Ice - Vis în doi le-a pregătit telespectatorilor o mulțime de surprize | Antena 1

Seara de 16 aprilie 2022 este foarte importantă pentru fanii show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Aceștia vor avea șansa să afle dacă echipa lor favorită va intra în finala emisiunii de dans pe gheață.

De data aceasta, semifinala show-ului a fost deschisă de către nea Marin și fiica lui, care au făcut show total în ediția cu tematica folclorului internațional . La scurt timp de la momentul senzațional, Irina Fodor și Ștefan Bănică au pășit cu zâmbetul pe buze în platoul Dancing on Ice - Vis în doi, iar un detaliu a acaparat atenția publicului.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. La ce accesoriu inedit a apelat Irina Fodor. Cu ce și-a asortat ținuta elegantă

Prezentatoarea TV a impresionat cu apariția sa impecabilă din această seară importantă. Aceasta a îmbrăcat o ținută care i-a scos în evidență atuurile fizice și superbele trăsături ale feței, așa cum i-a obișnuit pe oamenii din fața micilor televizoare.

Irina Fodor a îmbrăcat o rochie roșie și lungă la Dancing on Ice - Vis în doi

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Irina Fodor este adepta celor mai îndrăznețe piese vestimentare. Frumoasa brunetă apelează la ținute care i se potrivesc de minune și se mulează perfect pe formele sale de invidiat.

În semifinala Dancing on Ice - Vis în doi, prezentatoarea TV s-a decis să impresioneze publicul cu o rochie roșie senzațională, prin care și-a pus într-o lumină bună umerii provocatori, talia de viespe și bustul generos. De asemenea, pare că piesa vestimentră a făcut-o să renunțe la lenjeria intimă.

„Arăți senzațional! Arăți ca un mac”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Ce studii are Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Iată ce facultate a terminat

Pentru a completa outfit-ul din această seară specială, Irina Fodor a asortat cu piesa vestimentară o pereche de pantofi eleganți, un machiaj discret, o coafură simplă, un accesoriu inedit și câteva bijuterii strălucitoare.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sâmbătă seară se aleg finaliștii Dancing on Ice – Vis în doi, live, de la 20.00, la Antena 1... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au purtat două rochii spectaculoase în semifi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x