Antena Căutare

Ruby, noua concurentă de la Dancing on Ice, are nevoie de kinetoterapie. Ce dificultăți a întâmpinat la antrenamente

Ruby, frumoasa artistă din România care e extrem de apreciată pentru talentul ei muzical, va fi concurent la noul show ce va fi în curând difuzat de Antena 1, Dancing on Ice – Vis în Doi.

colaj ruby Galerie
Ruby le-a povestit fanilor ei de pe Instagram despre dificultățile pe care le-a întâmpinat la antrenamentele pentru noul show Dancing on Ice. | Antena 1

Ruby s-a filmat și a postat pe Insta Story în timp ce se grăbea să ajungă la antrenamente pentru noul show Dancing on Ice. Vedeta a ajuns pe gheață cu energie din plin, dar toți colegii au râs de ea când au văzut-o venind încălțată deja cu patinele.

Ruby, dificultăți la antrenamentele pentru Dancing on Ice

La intrarea în hala unde avea să desfășoare antrenamentele pe gheață, Ruby s-a întâlnit cu Cătălin Cazacu, și el concurent la Dancing on Ice. Cătălin a filmat-o și a început să râdă când a văzut-o cum mergea pe ciment încâlțată cu patinele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cine e Jean Gavril, noul concurent de la Dancing on Ice. Artistul cu o carieră muzicală de succes

Ruby a spus că a ales să se încalțe din taxi cu patinele pentru că se grăbea și oricum întârziase la antrenamente. Frumoasa brunetă a intrat pe gheață, și-a salutat colegii și a povestit că până acum a luat câteva căzături și are nevoie chiar și de kinetoterapie pentru unele probele ale sale de sănătate.

Deși e o fire sportivă și medicul i-a spus că e flexibilă, Ruby a întâmpinat dificultăți când a ajuns la antrenamente. Vedeta are probleme la glezne și încheieturi și a solicitat ajutorul unui specialist pentru a se simți mai bine pregătită la antrenamentele pe gheață și pentru a preveni unele accidentări.

„Trebuie să vin să fac și gimnastică medicală după antrenamente și să mă tratez în fiecare zi la încheieturi și la tendinitele astea ca să fiu bine”, a povestit Ruby pe Insta Story.

Vedeta a postat mai multe poze și filmări de la antrenamente pe Insta Stories și a spus că se va adapta la tot ce i se cere să facă, indiferent de situație, fiind hotărâtă să învețe cât mai multe.

Cum a acceptat Ruby provocarea Dancig on Ince

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Show-ul va începe în curând la Antena 1.

Citește și: Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Sore Mihalache, concurenta de la Dancing on Ice. Erin seamănă leit cu mama ei

Ruby, celebra cântăreață, este de părere că Dancing on Ice: Vis în doi este cea mai mare provocare a vieții sale: ”Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite.

Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși”.

Carmen Grebenișan, despre antrenamentele pentru Dancing on Ice și cum a ajuns să lucreze la acest proiect. "E incre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x