Căutare Live

Cum arată iubita lui Gianluigi Donnarumma. Alessia Elefante și portarul Italiei sunt împreună de 5 ani

Gianluigi Donnarumma este unul dintre cei mai buni portari din lume. În ciuda faptului că este foarte tânăr, italianul a apărat senzațional poarta Italiei la Euro 2020. Și în finală, fotbalistul, care este acum campion european cu Italia, a făcut diferența la loviturile de departajare. Donnarumma excelează și în afara terenului și se mândrește cu o iubită superbă, Alessia Elefante.

Donnarumma excelează și în afara terenului și se mândrește cu o iubită superbă, Alessia Elefante

Profimediaimages.ro

Gianluigi Donnarumma este logodit cu Alessia Elefante, o tânără italiancă. Cei doi au început să se întâlnească în 2016, când amândoi aveau 17 ani.

La doi ani de la momentul când s-au cunoscut, Gianluigi și Alessia s-au logodit. Cu toate acestea, nu se gândesc încă la căsătorie pentru că sunt destul de tineri: 22 ani.

Cine este Alessia Elefante, iubita lui Gianluigi Donnaruma

Alessia Elefante este o prezență foarte discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Frumoasa șatenă a venit pe lume pe 25 mai 1999 și are 22 de ani.

Potrivit zilei de naștere, Alessia este Gemeni, iar astrologii spun că aceste semne sunt buni comunicatori. De obicei, cei născuți sub acest semn zodiacal au capacitatea de a își transforma fără probleme gândurile într-o conversație interesantă.

Citește și: Cum arată soția lui Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei. Fotbalistul și Carolina Bonistalli s-au căsătorit în 2014

Iubita lui Gianluigi Donnarumma s-a născut în Italia și are aceeași naționalitate ca partenerul său. Conform presei, ea nu are momentan un job. Deși fotbalistul este foarte înalt și solid, aleasa lui are doar 1,65 și 55 de kilograme.

Ce avere are Gianluigi Donnarumma

Averea lui Gianluigi Donnarumma, care are doar 22 de ani, este estimată la peste 15 milioane de euro. Internaționalul italian câștigă în jur de 6 milioane de euro pe an, iar salariul său săptămâna este de 115.385 euro.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Gianluigi Donnarumma, cel mai bun jucător al Euro-2020

Portarul Italiei, Gianluigi Donnarumma, a fot desemnat cel mai bun jucător al Euro-2020, după finala cu Anglia. La 22 de ani, Gianluigi Donnarumma a avut o evoluţie apreciată pe tot parcursul turneului.

În Finala disputată contra Angliei, Donnarumma a apărat şi două lovituri de departajare, ajutându-și echipa să devină campioană europeană.

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a arătat trupul perfect lucrat, la plajă, unde a mers alături de familia lui

Naționala Italiei a câştigat, pe 11 iulie 2021, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Cum arată soția lui Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei. Fotbalistul și Carolina Bonistalli s-au căsătorit în 2014... Cum arată partenerele jucătorilor de la Euro 2020 .Soțiile, iubitele și logodnicele fotbaliștilor au făcut spectacol...
Ultimele știri