Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

La șase ani de la moartea lui Tudor Caragea, istoria a fost pe cale să se repete. Alex a vrut să îl omoare pe Adrian, în urma ultimatumului dat Soniei

Fructul oprit. Sezon 2. Episod 15. Momente tensionate, suspans și numeroase răstunări de situație, în episodul din această săptămână. La aproape șase de la moartea tragică a lui Tudor Caragea, istoria a fost pe cale să se repete, Alex amenințându-l pe Adrian că îl va omorî, dacă nu renunță la Sonia.

Fructul oprit. Sezon 2. Episod 15. Momente tensionate, suspans și numeroase răstunări de situație, în episodul din această săptămână. La aproape șase de la moartea tragică a lui Tudor Caragea, istoria a fost pe cale să se repete, Alex amenințându-l pe Adrian că îl va omorî, dacă nu renunță la Sonia. Marius Cristescu, hotărât să repare greșelile trecutului, încearcă să reînvie dragostea ce i-o poartă Magdei.

Adrian nu vrea să își piardă soția. Ca să își asigure „victoria”, a scos un certificat medical prin care Sonia este decăzută din drepturile părintești. Singurul mod în care va rămâne alături de Victor este să fie de acord să se căsătorească religios cu Adrian, nemaiputând, în acest fel, să anuleze cununia civilă.

Ultimatumul lui Adrian l-a înnebunit pe Alex: „Dacă n-o lași pe Sonia în pace, te omor!”

Marius Cristescu este hotărât să-și repare greșelile din trecut, după ce setea de răzbunare l-a orbit și l-a făcut să rănească oameni dragi lui. Primul pas este refacerea relației cu Magda.

„Aș da orice ca să rămâi cu mine în noaptea asta”, îi spune Magdei. Dar, după tot ce s-a întâmplat între ei, mama lui Ioan nu reușește să mai vadă un viitor alături de el.

Sonia este pusă în fața unei alegeri dificile. Dacă acceptă să se căsătorească religios cu Adrian, își va păstra fiul, dar va fi condamnată la suferință. Dacă îl refuză, își va putea construi o viață alături de Alex, dar va putea accepta că și-a abandonat copilul?

Atmosfera din casa Caragea este mai tensionată ca niciodată. Ana, Ioan și Alex așteaptă cu sufletul la gură decizia Soniei.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube