Cel mai mare festival dedicat bucătăriilor pe patru roţi are loc în Capitală. Chefi din peste 10 ţări europene au pregătit, pentru vizitatori, bucate internaţionale de toate felurile şi pentru toate gusturile. Sute de oameni au gustat deja din burgeri, cârnăciori, paste, pizza, îngheţată thailandeză sau clătite.
Peste 100 de mii de oameni sunt aşteptaţi la cel mai mare festival dedicat bucătăriilor pe patru roţi în acest sfârşit de săptămână. Bucureştiul este capitala gastronomiei în următoarele trei zile. Găsiţi aici preparate din 10 bucătării internaţionale.
Din bucătăria chinezească, japoneză, spaniolă, mexicană, inclusiv românească. Ne-am oprit acum la food truck care prepară specialităţi din Italia. Mai exact, avem un sos cu trufe, îl găteşte colegul nostru de aici. Costă 34 de lei o porţie şi conţine piurre de trufe, ulei de măsline aromatizat cu trufe, unt, parmezan, sare şi piper.
Românii adoră această mâncare. Această industrie are o cifră de afaceri din ce în ce mai mare. A ajuns anul trecut la 15 milioane de euro. Avem şi tot mai multe food-truckuri.
Dacă în 2010, nu erau înregistrate mai mult de 10-15 food truck-uri în ţara noastră, acum sunt peste 360. Aşadar, bucureştenii şi nu numai sunt invitaţi la acest festival unde nu este doar mâncare bună, ci şi muzică.
Cum putem pregăti rapid o salată delicioasă, plină de culoare și vitamine, perfectă pentru un party la piscină.... Recoltele toamnei în bucate delicioase, la un festin culinar în Sibiu...