Vara a venit şi cu alte daruri. Legume cu gust, proaspete şi naturale, care ajung din grădina unui tânăr din Buzău direct pe mesele noastre. În fiecare săptămână, Irinel livrează în casele a zeci de familii coşuri întregi de zarzavaturi, pe care le cultivă chiar el.
Ideea este venită, iniţial, din Japonia
Practic, tânărul cultivă legume pe care le culege şi le livrează în aceeaşi zi clienţilor săi. Elena, cercetător la Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău, îl ajută să pună pe masa românilor ocupaţi roşii, morcovi sau castraveţi proaspeţi şi naturali.
Aproximativ 40 de familii primesc coşul cu legume de la cei doi tineri. În fiecare săptămână, timp de opt luni pe an.
Irinel a terminat facultatea de horticultură în 2009, când a plecat în Marea Britanie. Timp de 5 ani, a condus acolo o fermă cu produse bio. Dar s-a întors acasă, unde a pus pe picioare, în grădina bunicilor, o afacere de succes
Te-ar putea interesa și:
Zeci de români au reuşit: o afacere care merge ca pe roate. Găinile de 150 de euro cu „OUĂ DE AUR”
Vrei să îți deschizi o afacere? Această afacere este în continuă creștere în ultimii ani!
Alertă de ultimă oră din partea meteorologilor! Vremea se schimbă: ploi torențiale, descărcări electrice, vijelie și căd... Un laser de 160.000 de euro, dar niciodată folosit, a fost mutată ca o piesă veche, cu macaraua. Bani aruncați și greșel...