Prima probă a ediției de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, „mâncare în straturi”, a fost câștigată de echipa care a avut cea mai bună farfurie, potrivit deciziei piloților de curse invitați.
Echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, care a pregătit desertul mille-feuille, a câștigat proba, cu șase farfurii.
„Am încercat doar să îi încurcăm pe alții, nu ne-am concentrat la ce trebuie să facem și noi. Și s-a întors totul împotriva noastră. Cine sapă groapa altuia cade singur în ea – e bun proverbul. Astăzi s-a aplicat pe noi”, a spus, resemnat, chef Sorin Bontea.
El a avut privilegiul de a alege cu ce ingredient să lucreze echipa lui, din cele trei obligatorii în probă, și ce ingrediente să le ofere celorlalte două echipe.
„Piloții au fost atrași de dulce. Farfuria mea a fost foarte gustoasă”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.
Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.