Antena Căutare

Din bucătăria italiană: Rețeta Paste carbonara

Un preparat italian preluat de toate bucătăriile și foarte îndrăgit: Paste carbonara.

Din bucătăria italiană: Rețeta Paste carbonara
Paste carbonara

Un preparat italian preluat de toate bucătăriile și foarte îndrăgit: Paste carbonara.


Ingrediente pentru rețeta Paste carbonara

  • 250 g bacon
  • 500 g spaghete
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
  • 4 ouă
  • 300 g parmezan

Mod de preparare pentru rețeta Paste carbonara

Se fierb pastele în apă clocotită cu sare.

Într-o tigaie, se prăjește baconul tăiat fâșii, în puțin ulei.

Gălbenușurile se amestecă cu parmezanul ras și se adaugă peste baconul din tigaie.

Se amestecă bine, apoi se adaugă pastele și se mai diluează cu puțină apă din cea în care au fiert pastele.

Poftă bună!

Mufete. O rețetă inspirată din bucătăria angoleză... Cotlete de miel cu piure de păstârnac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x