Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, și doi invitați speciali au pregătit două preparate delicioase, în prima zi a matinalilor în Delta Dunării.
Unul dintre preparatele incredibile ce au fost pregătite au fost calcan înăbușit în folie, cu zeamă de portocală, legume și brânză de oaie.
Cel de-al doilea preparat a fost sturion cu somn, midii și rapane.
Gaşca veselă de la Neatza cu Rãzvan şi Dani a părăsit platoul de televiziune şi s-a mutat în Delta Dunãrii pentru o săptămână. Este pentru prima oarã când o emisiune din România transmite, live, din locul considerat unul dintre cele mai spectaculoase din Europa şi inclus de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei.
Timp de patru ore, de luni pânã vineri, echipa matinalilor le va oferi telespectatorilor reţete delicioase cu peşte, ponturi de vacanţã şi împreunã cu invitaţii surprizã vor descoperi cele mai frumoase locuri din rezervaţia naturalã.