Antena Căutare

Abia s-au putut atinge de felul principal! Sarea a creat haos la cina găzduită de Ana Casapu: „Cred că am fost sabotată!”

Gazda Perfectă. Episod 2. Sarea din bucate a creat haos la cina pregătită de Ana Casapu! Jan nu a îndrăzit să se atingă de felul principal, de teamă să nu i se facă rău. În ciuda criticilor primite de la toți invitații, gazda serii crede că a fost sabotată!

Gazda Perfectă. Episod 2. Sarea din bucate a creat haos la cina pregătită de Ana Casapu! Jan nu a îndrăzit să se atingă de felul principal, de teamă să nu i se facă rău. În ciuda criticilor primite de la toți invitații, gazda serii crede că a fost sabotată!

Conspirație sau sabotaj? Pastele cu somon, piesa de rezistență a cinei din a doua ediție a emisiunii „Gazda Perfectă” au fost de nemâncat! Jan a fost primul care a observat că ceva era în neregulă cu felul principal, spunând că preparatul era atât de sărat, încât îi era teamă să nu i se facă rău.

În ciuda tuturor comentariilor răutăcioase, Ana Casapu a fost de neclintit: „Pastele nu sunt deloc sărate, poate somonul este!”

„Somonul a stricat tot”, a spus Mihaela Răducanu.

Ana Casapu, misiune contra-cronometru în bucătărie! A reușit gazda să pregătească toate preparatele promise invitaților?... Notele ce au detonat o cină explozivă! Camelia a fost nemiloasă la momentul jurizării! Ce punctaj a obținut Ana Casapu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x