Antena Căutare

Acestea sunt preparatele cu care Ana dorește să îi dea gata pe invitați! „Da, e ușor de făcut! ”

Ana Casapu este ”Gazda Perfectă” pentru Iulian Dumitrache, Mihaela Răducanu, Ion Dragotă (Jan) și Camelia Mantu. „Gătitul este pasiunea mea de când eram copil încă. Sunt fan al bucătăriei italiene și a celei românești tradiționale.” a declarat aceasta.

Gazda Perfectă. Episod 2. Ana Casapu este ”Gazda Perfectă” pentru Iulian Dumitrache, Mihaela Răducanu, Ion Dragotă (Jan) și Camelia Mantu. „Gătitul este pasiunea mea de când eram copil. Sunt fan al bucătăriei italiene și a celei românești tradiționale”, a declarat aceasta.

„Gazdă perfectă înseamnă un mediu foarte plăcut, înseamnă o mâncare foarte bună.”

Ana va deschide seara cu o salată de icre asortată. La felul principal, va servi mușchi de vită cu orez și salată și îi va îndulci pe invitați cu tiramisu din fructe de pădure.

„Dacă ar fi să mă iau după impresia pe care mi-a lăsat-o doamna Ana, cred că va fi o diferență destul de măricică între cina Cameliei și cina doamnei Ana” , a declarat Iulian Dumitrache.

„Mușchi de vită cu orez și salată, da, e ușor de făcut. Mușchiul de vită în tavă cu orez prefiert pus la cuptor cu mușchiul , ceva ușor și-a ales oricum”, a adăugat Camelia.

Momentul adevărului, la „Gazda Perfectă”. Ce note a primit Camelia de la cei patru invitați?... Ana Casapu, misiune contra-cronometru în bucătărie! A reușit gazda să pregătească toate preparatele promise invitaților?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x