Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 10. Rețeta de ananas în caramel à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Galerie
Hello Chef, sezon 2, episod 10. Rețeta de ananas în caramel à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a zecea ediție din 31 octombrie 2021, Chef Roxana Blenche l-a avut alături de ea pe Răzvan Babană, unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți de la Chefi la cuțite, care a mai venit la Hello Chef și în primul episod al primului sezon.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Răzvan Babană, invitat special în episodul 10, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitatul ei special, în ediția a zecea din 31 octombrie 2021, a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

În acest episod, la prepararea desertului, Răzvan Babană nu a avut voie să spună cuvântul "zahăr", iar Roxanei Blenche i s-a "interzis" să pronunțe cuvântul "ananas". Scorul a început, desigur, de la 0 - 0.

Rețeta de ananas în caramel, servit cu înghețată, à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare și modul de preparare pentru acest desert delicios. Răzvan Babană s-a apucat de făcut caramelul într-o tigaie. Când zahărul s-a caramelizat, a adăugat puțin unt și smântână lichidă.

Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, a curățat și tăiat ananasul, pe care l-a botezat "mango", neavând voie să pronunțe cuvântul "ananas". Între timp, Iuliana Dabija a venit cu informațiile utile.

"E un fruct extraordinar ananasul, mai ales pentru detoxifiere. Partea neplăcută este că, din comerț, când îl cumpărăm, el este foarte crud, asta înseamnă că este foarte acid. De cele mai multe ori, oamenii îl consumă exact așa în loc să îl lase câteva zile să se coacă", a spus Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef.

Într-o altă tigaie, a fost preparată "pânza" de caramel. Cu îndemânare, ca de obicei, și multă atenție.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Cât timp pregăteau desertul, Chef Roxana Blenche, Babană și Dabija au decis să mai joace un joc, Mima. Folosindu-se de instrumentele de prin bucătărie, un polonic și un pahar cu apă, Răzvan Babană a încercat să o imite pe Loredana Groza, jurată X Factor. Toată lumea s-a amuzat, dar Chef Roxana Blenche nu a nimerit răspunsul chiar din prima... Și nici din a doua încercare... Și nici din a treia...

"Pânza" de caramel a ieșit așa cum a trebuit. Chef Roxana Blenche și-a demonstrat, încă o dată, măiestria, folosindu-se doar de o lingură din lemn.

"Extraordinar! Fetițo, ești o somitate! Superb. Aplauze. Mamă, cum pică aia! Uite-o, uite-o, uite-o, hai, fă, hai, fă, odată la sol!", a exclamat Răzvan Babană.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 7. Balotină din pui cu piure de ciuperci à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Apoi, Chef Roxana Blenche a fost nevoită să îl imite pe Albert Einstein, iar pentru asta, s-a deghizat și chiar a scris pe o folie de copt formule matematice, dar lui Babană i-a fost greu să nimerească personajul...

"Nu te supăra, dar arătai ca Benone Sinulescu, o tentativă de Delia și nimic în comun cu Einstein. (...) Nu știi să mimezi", i-a transmis invitatul, în glumă, Roxanei Blenche.

La final, ananasul este pus în caramel, este lăsat puțin să se gătească, iar apoi vă puteți apuca de plating. Și de data aceasta, plating-ul realizat de Blenche a fost unul creativ, care îți lasă gura apă.

"Mirobolant! Nu mai pot de poftă", a spus Răzvan Babană.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x