Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 a început, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare Galerie
Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a noua ediție din 24 octombrie 2021, Chef Roxana Blenche l-a avut alături pe Cornel Ilie (VUNK), unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni de la noi din țară, așa că s-a lăsat nu doar cu preparate delicioase, dar și cu muzică bună.

Hello Chef, sezon 2, episod 8. Rețeta de tartă cu cremă de fistic a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Cornel Ilie, invitat special în episodul 9, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitatul ei special, în ediția a noua din 24 octombrie 2021, a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare și modul de preparare pentru acest desert delicios.

Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche

  • smântână lichidă 300 ml
  • 5 ouă
  • zahăr 100 g
  • zahăr brun 100 g
  • esență de vanilie de Madagascar
  • sare
  • cremă de brânză de capră 100 g
  • smochine proaspete

La această rețetă de desert, Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul "gălbenuș", iar Cornel Ilie, cuvântul "zahăr".

Pentru început, Cornel Ilie a separat gălbenușurile de albușuri, iar Chef Roxana Blenche le-a amestecat pe primele într-un bol. Pentru acest crème brûlée reinterpretat, cele mai importante două ingrediente sunt zahărul și ouăle, a spus gazda Hello Chef. Zahărul se amestecă bine-bine cu gălbenușurile de ou, peste care puneți și câțiva stropi de esență de vanilie.

"Acest crème brûlée este unul special, nu este unul normal. Vreau să fie cu brânză de capră în interior", a spus Chef Roxana Blenche.

"Faci papanași sau ce faci?", a întrebat-o, râzând, Cornel Ilie.

Drept urmare, brânza de capră este și ea încorporată în amestecul de mai sus. Cât timp Chef Roxana Blenche punea la punct amestecul, Cornel Ilie a vorbit despre deserturile lui preferate din copilărie, printre ele, pandișpanul cu vișine și plăcintele poale-n brâu, așa cum numai bunica lui le făcea.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

"Eu acum încerc să sparg cocoloașele pe care le-am făcut cu brânza de capră, după care adăugăm smântână lichidă, amestecăm, pune în ramekine, în tava aceasta, la bază, punem apă rece, punem ramekinele aici, punem la cuptor și vorba aia, stăm liniștiți", a spus Chef Roxana Blenche.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 7. Balotină din pui cu piure de ciuperci à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Un moment frumos a fost când Cornel Ilie și Dabija au cântat împreună o parte din melodia "Pleacă" a trupei VUNK.

Iar apoi, a fost gata desertul, iar plating-ul se realizează cu preparatul așezat în ramekin, așa cum se și consumă. Se pune zahărul brun pe deasupra, iar apoi, sunt puse smochinele proaspete, tăiate felii, și câteva frunze de mentă.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x