Antena Căutare

"Vrei să ne punem la trântă?". Cosmin Seleși, fugărit și gâdilat de o mândruță, în văzul tuturor: "Stai cuminte, că-i tac-to și mă-ta aici!"

La proba ”Fă-mă să râd”, fetele trebuie să-l facă pe Cosmin Seleși să râdă. Mă și le-o ieșit! Dar și cum le-o ieșit! S-a lăsat cu fugărit, gâdilat și hohote de râs.

La proba ”Fă-mă să râd”, fetele trebuie să-l facă pe Cosmin Seleși să râdă. Mă și le-o ieșit! Dar și cum le-o ieșit! S-a lăsat cu fugărit, gâdilat și hohote de râs.

Mândruțele și-au luat rolul în serior. Poate prea în serios pentru juratul nostru, care s-a văzut depășit puțin de situație. "Vrei să ne punem la trântă?", a fost întrebarea primită ca o amenințare de de Cosmin Seleși. Oamenii au izbucnit în râs. Și asta nu a fost tot.

Juratul s-a trezit fugărit pe scenă, în văzul tuturor. O mândruță a ales o variantă isteață de a-l face să râdă: gâdilatul. Vedeta a apreciat cu umor ideea ei: "Stai cuminte, că-i tac-to și mă-ta aici!"

Viersul maramureșean te unge pe suflet! Doina care i-a lăsat pe toți muți. Andreea Bălan a cântat cu mândruța noastră: &... Cuvintele sunt prea mici! ”De 38 de ani stau culcat doar pe spate!”. Povestea lui Gheorghe Petreuș, maramureșeanul greu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x