Antena Căutare

Copiii să meargă la culcare!„Aici face prăduitorul mișto de mine!” Andrei Versace și Mihai Bendeac s-au întâlnit față-n față!

S-a săturat ca un „actor anonim” așa cum este Bendeac să facă mișto de el, regele fițelor din Capitală. Versace a devenit paparazzo și încearcă să-l discrediteze pe cel care-l satirizează

S-a săturat ca un „actor anonim” așa cum este Bendeac să facă mișto de el, regele fițelor din Capitală. Versace a devenit paparazzo și încearcă să-l discrediteze pe cel care-l satirizează.

Cu un aparat foto de câteva mii de euro și cu un ceas neprețuit, șeful șmecheriei îi ia urma lui Bendeac pentru a se răzbuna după ce actorul s-a folosit de imaginea lui dumnezeiască pentru a-l ironiza. Orele trec cu greu, dar în cele din urmă marea confruntare se produce, iar incidentul se termină dramatic pentru legenda fițelor din București, care își pierde viața în urma conflictului spontan care izbucnește.

Fanii lui Versace primesc însă și o veste bună. Învierea idolului lor se va produce la sfârșitul săptămânii într-un club de fițe din Capitală.

România e aproape de a deveni campioană europeană! Vișinescu a fost numit preparatorul fizic al naționalei de fotbal!... Scandal uriaș în familia Guță. Narcisa îl prinde pe Nicolae cu o șosetîîî, ștofetîîî căreia îi smulge părul din cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x