Antena Căutare

Scandal uriaș în familia Guță. Narcisa îl prinde pe Nicolae cu o șosetîîî, ștofetîîî căreia îi smulge părul din cap

Nu trece nicio zi de miercuri fără ca în famia Guță să nu fie balamuc. Ce-i drept, de data aceasta nebunia se declanșează cu un scop pentru că totul face parte dintr-o emisiune tv regizată

Nu trece nicio zi de miercuri fără ca în famia Guță să nu fie balamuc. Ce-i drept, de data aceasta nebunia se declanșează cu un scop pentru că totul face parte dintr-o emisiune tv regizată.

Fanii Narcisei și ai lui Guță nu trebuie să intre în panică. Cei doi nu se despart, iar Nicolae nu este bigam, așa cum s-a crezut. Totul face parte dintr-o regie bine pusă la punct de un regizor care se ocupă de o emisiune de scandal la care cei doi sunt invitați. În peisaj apare o brunetă, care-l revendică pe regele manelelor, iar între Narcisa și advesara sa izbucnește un scandal violent. Totul se termină cu bine după ce regizorul oprește filmarea, iar cei doi soți își reînnoiesc jurămintele.

Copiii să meargă la culcare!„Aici face prăduitorul mișto de mine!” Andrei Versace și Mihai Bendeac s-au întâlnit față-n ... Tensiunea atinge cote maxime. Roby Roberto, față-n față cu destinul și cu examenul de bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x