Antena Căutare

Visul copiilor s-a împlinit. Părinții își obligă fiul să se joace „League of Legends”și îl îmbrățișează atunci când juniorul a spart tabla!

Familia din universul paralel este visul oricărui adolescent. Aceştia se pot juca nonstop pe calculator, iar temele nu sunt obligaţi să le facă

Familia din universul paralel este visul oricărui adolescent. Aceştia se pot juca nonstop pe calculator, iar temele nu sunt obligaţi să le facă.

V-ați gândit vreodată cum ar fi să trăiți într-o lume în care totul se petrece fix pe dos. Mai exact o lume în care părinții să-și certe copiii atunci când aceștia nu se joacă pe calculator sau nu se duc în cluburile de fițe din București. Ei bine, totul se petrece pe bune într-o familie ciudată, dar teribil de amuzantă.

Tensiunea atinge cote maxime. Roby Roberto, față-n față cu destinul și cu examenul de bacalaureat... N-o bate pe teren, dar o snopește în rime. Simona Halep a umilit-o pe Serena în două seturi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x