Antena Căutare

Băieții petrec pe „Temptation Island – Insula iubirii”, iar fetele plâng! Elena îi spune lui Matei că s-a despărţit de Sasha. Cum a reacţionat ispita supremă

Ediția a treia e emisiunii „Temptation island – Insula iubirii” a adus pe insula fetelor tristețe și dezamăgire, în timp ce pe insula bărbaților au apărut primele cupluri oficiale: Alin și Cătălina, Sașa și Maria, care nu s-au mai ferit să se îmbrățișeze, să-și facă poze, să se sărute pe obraz și să caute orice apropiere între ei


Ediția a treia e emisiunii „Temptation island – Insula iubirii” a adus pe insula fetelor tristețe și dezamăgire, în timp ce pe insula bărbaților au apărut primele cupluri oficiale: Alin și Cătălina, Sașa și Maria, care nu s-au mai ferit să se îmbrățișeze, să-și facă poze, să se sărute pe obraz și să caute orice apropiere între ei


În timp ce Alice regretă faptul că în timpul relației sale nu a observat anumite lucruri pe care le-a aflat despre Alin în doar trei zile petrecute pe insulă în compania ispitei Cătălina, la rândul ei, Elena, vizibil deranjată nu atât de apropierea lui Sașa de ispita Maria, cât mai degrabă de faptul că a fost bârfita public, este hotărâtă să-și recâștige libertatea și să se arunce în brațele ispitei pe care o place încă din primul sezon al emisiunii difuzate de Antena 1.

Jojo îl va alege pe Marius pentru a petrece o zi întreagă alături de el, iar în acest timp vor vizita una dintre cele mai frumoase peșteri din lume, descoperită în urmă cu 200 de ani. Cum vor merge lucrurile între cei doi, telespectatorii vor vedea marți, de la ora 20.30, la Antena 1. Și tot marți Alin și Cătălina vor merge, spre supărarea lui Cristi, la primul lor date, printre elefanți, urși, cimpanzei, maimuțe urlătoare. Aici, Alin îi va povesti Cătăline și despre schimbările importante pe care este decis să le facă în viața lui la întoarcerea din Thailanda.

Spre marea ei bucurie, Elena va petrece o zi întreagă alături de Matei, căruia-i va spune că relația ei cu Sașa s-a încheiat. Pentru că despărțireaa de cel cu care a venit pe „Temptation Island – Insula iubirii” nu pare să o afecteze absolut deloc, Matei se va strădui să găsească o explicație pentru comportamentul cel puțin ciudat al Elenei. Ce va afla Matei în timpul petrecut la echitație pe malul mării, dar și în timpul picnicului de pe plajă, rămâne de văzut.

În aceeași seară, Cristi va încerca să se consoleze după eschiva Cătălinei de ieși la date cu el și-și va petrece ziua alături de o ispită care, din păcate, nu-l atrage deloc. Despre cine este vorba și ce anume va face Cristi imediat ce se va întoarce de la date, telespectatorii vor vedea marți seara.

Odată întoarse de la date-uri, fetele vor avea de trecut peste câteva momente greu de suportat. Din nefericire, imaginile pe care le la arăta Radu Vâlcan la ceremonia focului vor aduce lacrimi și dezamăgire pe insula fetelor, care vor fi absolut șocate să vadă cât de mult au avansat relațiile dintre partenerii lor și ispite.

Ce decizii iau feţele și cum evoluează relațiile pe insula băieților, telespectatorii vor afla marți, 24 mai, de la ora 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x