Antena Căutare

Cătălina Manole țintește Hollywood-ul! Rolul de ispită de la "Insula Iubirii" i-a venit mănușă! "Mi-am dat seama că vreau să devin actriță"

Cătălina Manole, ispită la Temptation Island – Insula iubirii, emisiune ce se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, a acordat un interviu în care vorbește despre pasiunile sale, dar și despre planurile ei de viitor.

Cătălina Manole, ispită la Temptation Island – Insula iubirii, emisiune ce se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, a acordat un interviu în care vorbește despre pasiunile sale, dar și despre planurile ei de viitor.

  1. Ești actriță, ai studiat la Universitatea de Arte „George Enescu”(Iasi)- Arta actorului. Când ți-ai dat seama că vrei să faci actorie?

In clasa a X-a, mi-am dat seama ca imi doresc sa devin actrita.

  1. Spuneai la un moment dat că filmezi pentru un serial. Îmi poți spune, te rog, despre ce serial este vorba și care este rolul tău? Când va fi difuzat și unde?

Da, filmez pentru un serial, aici am si primul meu rol principal. Este vorba despre un departament de politie, care se ocupa cu crima din domeniul cibernetic, iar personajul interpretat de mine, este o tanara politista, promovata ca detectiv. Mai multe informatii nu va pot oferi inca dar imediat ce va incepe promovarea, voi putea reveni cu mai multe detalii.

  1. Ești, de asemenea, și model. La ce fel de evenimente/prezentări/ședințe foto participi?

Da, lucrez si ca model, am participat la numeroase prezentari ale designeri-lor romani, diferite shooting-uri pentru diverse colectii si ateliere de creatie.

  1. Ce sporturi practici?

Fac fitness si joging. Fitness in sala, iar jogging pe pista Stadionului „Arena Nationala”.

  1. A venit vara. Ce planuri de vacanță ai? Ai fost plecată undeva vara asta sau abia acum urmează să pleci? Unde, cât timp stai?

Momentan nu mi-am facut planuri de vacanta, dar ma voi gandi si la asta, imediat ce termin cu proiectele pe care le desfasor in prezent.

  1. Ce fel de turist ești, unul activ sau, mai degrabă, unul căruia-i place să stea la soare și să se relaxeze?

Ma consider atat un turist activ, cat si unul pasiv, totul este in functie de ce vizitez, de exemplu atunci cand vizitez locuri noi sunt un turist activ, pe cand, daca merg la mare, voi sta toata ziua la plaja, fiind unul pasiv. :))

  1. Ce preferi: muntele sau marea?

Imi plac ambele, dar daca e sa aleg intre ele, prefer marea.

9. Care este cea mai frumoasă vacanță în care ai fost până acum și de ce?

Am fost plecata intr-o croaziera de 5 saptamani pe Marea Mediterana si in opinia mea aceasta este cea mai frumoasa vacanta de pana acum, pentru ca am avut ocazia de a vizita locuri noi (Spania, Italia, Franta, Tunisia) si in acelasi timp, am avut si foarte mult timp pentru a sta la plaja.

  1. Ce alte țări îți dorești să mai vezi?

Sunt multe tari pe care imi doresc sa le vizitez dar in viitorul apropiat sper sa vizitez Peru (Machu Picchu) si Egiptul.

  1. Ce citești? Care este genul tău de lectură? Ce autori îți plac? Ai vreun preferat/preferată?

Momentan citesc „Puterea prezentului”, de Eckhart Toile. Nu am un autor preferat, ma atrag cartile psihologice, cele spirituale, cele de autocunoastere, etc.

  1. Care este ultima carte citită? Care este ultima carte care te-a impresionat mult? De ce?

Sunt multe carti care mi-au placut in mod special, una dintre ele fiind „Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine”, ce ii apartine lui Lise Bourbeau. Mi-a placut foarte mult pentru ca ea, vorbeste aici despre „ranile” ce ni se formeaza inca din frageda copilarie si care se manifesta mai tarziu in viata de adult, sub forma de masti pe care le purtam fara a fi constienti. Pe mine aceasta carte, m-a ajutat mult sa ma cunosc, sa ma inteleg si totodata sa inteleg de ce reactionam intr-un anumit fel, atunci cand eram pusa fata in fata cu anumite situatii.

14. Obișnuiești să citești la plajă?

Nu, nu sunt genul care sa citeasca la plaja, imi place sa ma bucur de soare si sa ma relaxez, fara a-mi concentra atentia in alta parte.

15. Cu ce sentimente te gândești acumla Thailanda? Te-ai gândit să revii acolo?

M-a impresionat mult Thailanda ca tara si mi-ar face placere sa revin acolo.

Matei a renunțat la haine și a aprins spiritele între femei! Cel mai dorit bărbat de pe insulă arată ca un adevărat zeu ... Lore s-a distrat cu ispita la plajă și s-a lăsat cu show sexy! Fără să se gândească, Hamude s-a aruncat de la 60 de metr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x