Antena Căutare

Ce crede, de fapt, ispita Nicoleta despre bărbații de la „Insula Iubirii”: „N-aș putea ajunge niciodată în situația lor”

Nicoleta, una dintre cele mai abile, dorite și comentate ispite de la „Insula Iubirii” a vorbit, la Antena Stars, despre afacerea ei, bărbații din viața ei și cum este ea ca iubită.

Nicoleta, una dintre cele mai abile, dorite și comentate ispite de la „Insula Iubirii” a vorbit, la Antena Stars, despre afacerea ei, bărbații din viața ei și cum este ea ca iubită.

Ce impact a are apariția la „Insula Iubirii” asupra vieții celei mai dorite ispite din emisiune? Nicoleta a recunoscut că avut multe de câștigat, pe plan profesional, însă, situația este alta.

„Din punct de vedere al business-ului, m-a ajutat enorm. Din punct de vedere sentimental, nu foarte tare. Bărbații se gândesc că eu sunt ispită, că mă joc cu ei, că vorbesc cu alții, lucruri care chiar nu sunt adevărate. Eu când sunt cu cineva, sunt doar cu persoana aceea și respect persoana de lângă mine”, a spus Nicoleta.

A avut ispita ceva de învățat de la bărbații pe care i-a întâlnit la „Insula Iubirii”?

„Nu știu dacă am învățat eu ceva de la ei. Eu n-aș putea ajunge niciodată în situația concurenților. Ei nu sunt fericiți și sunt sigură că ei știu chestia asta și acasă, nu trebuie să vină la Insula Iubirii să realizeze treaba asta...Dacă nu ești fericit, te desparți”, a explicat ispita.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Ionuț Gojman, dezvăluiri despre relația cu una dintre concurentele de la „Insula Iubirii”: „Am fost acolo când a avut ne... Maria Ilioiu, atac furibund, după ce a fost acuzată că s-ar vinde pe site-uri de escorte: „Mi se pare strigător la cer!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x