Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu creanga găsită de Diandra și Andrei în Thailanda: „Ce mai face copacul?”

Diandra a răspuns întrebărilor pe care le-a primit pe rețelele socale. Ispita din sezonul 8 Insula Iubirii a vorbit despre ceebra creangă pe care ea și Andrei au găsit-o în Thailanda.

Galerie
Diandra a fost întrebată ce s-a întâmplat cu creanga găsită în Thailanda | Antena 1

Ispita Diandra a lansat pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Cineva a vrut să știe ce s-a întâmplat cu creanga în care a văzut inițialele A și D. Diandra a spus că celebra creangă a rămas în Thailanda.

Diandra a spus că nu a luat creanga acasă și că „levitează prin Univers”.

„Unde e copacul?” Ce s-a întâmplat cu creanga găsită de Diandra și Andrei în Thailanda

„Unde e copacul?”, a întrebt-o cineva. „Crenguța levitează prin Univers, nu știu unde a sfârșit prin Thailanda, s-a predat „ștapeta” mai departe”, a răspuns ispita de la Insula Iubirii.

Articolul continuă după reclamă

Diandra și Andrei au găsit la Insula Iubirii o creangă căreia i-au găsit o semnificație deosebită.

În timp ce se plimbau cu barca și admirau superbul peisaj din Thailanda, Diandra Moga a observat în apă o creangă. A luat-o, a privit-o atent și a avut surpriza să descopere că ramura semăna mult cu copacul din curtea vilei băieților.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentru toți

„Nu cred așa ceva, nu există! Păstrează-l, păstrează-l! Să-ți arăt ceva! Cea mai interesantă chestie. Nu pot să cred”, a fost reacția lui Andrei, atunci când a văzut asemănarea dintre creanga găsită și copacul pe care el și Diandra îl privesc adesea, considerând că ramurile formează inițialele lor, D și „Creanga asta pe care a găsit-o Diandra în apă este exact în miniatură copacul care este în curtea casei”, a spus soțul Cristinei, la testimonial.

„Este un copac care are cumva ramurile ca un A întors și un D. Pentru noi avea multă semnificație”, a zis Diandra.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce părere are Cornel despre Diandra, după întâlnirea dintre ispită și Cristina: „Ea nu a existat!

De asemenea, în aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, cineva i-a spus Diandrei că arată mai bine decât la TV, iar ispita a explicat de ce.

„Aveam cu 5-6 kg în plus, temperaturile, plus make-up constant pe față la căldurile respetive... afectează tenul. Nu respiră suficient... Dacă mai ai și ten gras/ mixt... poți să mergi la culcare, lumini, etc. Odihna, alimentația, toate contează. Acasă dacă ai un anumit stil de viață (aici țin fasting, acolo nu prea am reușit), poate mai disciplinat, în emisiue ești distras de la lucrurile astea. Ai mai tot timpul activitate, date-uri, surprize”, a spus Diandra pe rețelele sociale.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Cristina și ispita Diandra s-au confruntat la ceremonia focului. Ce și-au zis la bonfire

Video-ul Emei și al lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii care a stârnit hohote de râs. Reacția fanilor... Ispita Larisa dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Robert Braia, fostul concurent de la Insula Iubirii 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x