Antena Căutare

Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, deși susține că este foarte emotivă

Lavinia Mariș face parte din echipa de noi ispite de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă tânăra și care este povestea ei de viață. A ales să participe la cel mai dur test al fidelității pentru a-și învinge temerile!

lavinia maris ispita insula iubirii Galerie
Lavinia Maris este una dintre ispitele feminine ale sezonului 7 din Insula Iubirii | Antena 1

Sezonul cu numărul 7 din Insula Iubirii, cel mai „fierbinte” show al verii, aduce în lumina reflectoarelor noi ispite feminine și masculine, pe care publicul le va vedea evoluând începând cu marea premieră din 22 și 23 iunie, la Antena 1 și AntenaPLAY. 10 ispite feminine sunt pregătite să scoată armele seducției în sezonul 7 Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Roxana Răpăilă de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a plecat de acasă la 18 ani și care a fost ultimul ei job

Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7

Telespectatorii o vor putea cunoaște în curând pe Lavinia Mariș, o tânără în vârstă de 30 de ani care a acceptat să ia parte la jocul seducției și este pregătită să își arate calitățile de ispitire pe insula băieților.

Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7 are o poveste de viață impresionantă, care și-a pus amprenta asupra firii sale. Tânăra ispită se declară o fire emotivă, caracteristică ce intră în contrast cu rolul pe care îl are în cel mai nou sezon din Insula Iubirii.

Lavinia Mariș a locuit mai mulți ani în Italia, având un partener de origine italiană. Povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de încercări, tânăra trecând prin clipe grele atunci când a aflat că iubitul ei suferea de cancer. Deși i-a fost alături în cele mai dificile momente, șocul și mai mare a venit atunci când a aflat că acesta o înșeală.

În urma acestei experiențe, Lavinia a recunoscut că îi este teamă să intre într-o nouă relație, pentru a nu se mai supune unei alte posibile suferințe. Aceasta a ales să fie singură o perioadă, considerând că este cea mai bună decizie, iar participarea la show-ul Antenei 1 a surprins-o tot în această ipostază a vieții.

Citește și: Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7

Lavinia Mariș a rămas cu un gust amar în urma relației precedente, însă cu toate acestea s-a luptat să se descurce. În plan profesional, tânăra nu a urmat studii superioare, iar pentru a se întreține a ales să plece în Mallorca, acolo unde este animatoare în club. Meseria ei nu o reprezintă, spune ea, având în vedere că a fost întotdeauna o fire mai introvertită, sensibilă și emotivă.

Acest lucru se datorează unei povești de viață încărcate cu greutăți, care au pornit încă din copilărie. Lavinia a povestit că a crescut într-un apartament îngust de doar 12 mp alături de părinți, un mediu din care nu au lipsit scandalurile și bătăile. Tânăra ispită crede că acest lucru i-a modelat comportamentul, făcând-o să fie mai introvertită. Nu s-a dat bătută însă, ci a luptat să fie independentă. Și-a dorit mereu să plece de acasă și să aibă propriul ei spațiu.

Care este motivația ispitei Lavinia Mariș pentru a participa la Insula Iubirii sezonul 7

Având în vedere că dansul în club nu o caracterizează în totalitate, Lavinia Mariș participă la Insula Iubirii pentru a se dezvolta pe plan personal și a căpăta noi experiențe care să o ajute pe viitor. Tânăra pe care publicul o va cunoaște în curând în detaliu a punctat că a ales rolul de ispită pentru a-și depăși temerile și a-și demonstra că poate trece cu brio orice obstacol, așa cum a fost nevoită să facă încă din copilărie.

Află mai multe detalii și despre celelalte ispite feminine din sezonul 7 Insula Iubirii, Daria Cuflic, Livia Marinescu, Roxana Rapailă, Deni Mariş, Simona Alexuc, Cecilia Bob, Adriana Minea, Lavinia Maris.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame... Cine este Ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce afacere are tânăra și cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x