Antena Căutare

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii sezon 7. Câți ani are și ce studii a urmat tânăra din Republica Moldova

Daria Cuflic este una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7. Iată cine este tânăra care îi va ajuta pe concurenți să-și testeze cuplurile.

colaj de imagini cu daria cuflic de la insula iubirii Galerie
Daria Cuflic este una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7. Iată cine este tânăra care îi va ajuta pe concurenți să-și testeze cuplurile. | Antena 1

Daria Cuflic are 25 de ani și este una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7. Iată cine este tânăra și ce studii are.

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Câți ani are frumoasa blondină

Tânăra este din Republica Moldova și locuiește în Iași. Daria are 25 de ani și este antreprenor. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 are studii superioare, finalizate cu un master la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Daria nu își ascunde originile și e mândră de accentul ei, care stârnește aprecierea și amuzamentul celor din jur. În copilărie, focoasa blondă mergea des la biserică alături de familie.

Ajunsă la Iași, însă, viața ei i s-a schimbat. Acolo a simțit gustul distracției și petrecerilor, iar viața i s-a schimbat. Daria glumește și spune că acum este considerată oaia neagră a familiei.

În ciuda faptului că s-a distrat, precum orice tânăr, frumoasa blondină nu și-a neglijat educația. După ce a obținut diploma de licență, ispita de la Insula Iubirii a ținut să-și continue studiile și a urmat cursurile unui master la U.A. din Iași.

Din punct de vedere amoros, cea mai lungă relație a Dariei a durat trei ani. Tânăra a avut alături același bărbat timp de trei ani, perioadă în care spune că au dispărut atracția sexuală, pasiunea și nebunia. Legătura amoroasă s-a încheiat după ce ea a căutat aceste lucruri în altă parte și iubitul a aflat.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

Cu ce se ocupă Daria Cuflic de la Insula Iubirii sezon 7

Daria de la Insula Iubirii sezon 7 are propriul business cu haine, de care se ocupă singură. Tânăra este pasionată de călătorii și postează des în social media imagini din locurile superbe pe care le vizitează.

Posesoarea unor forme de invidiat, blondina primește o mulțime de like-uri și comentarii de la sex-ul puternic. Ispita de la Insula Iubirii iubește animale și are o pisică, pe care o postează des în social media.

Deși iubește marea și tot ce ține de ea, Daria nu spune ”nu” nici unei ieșiri cu ATV-ul, după cum se observă din imaginile postate pe conturile sale de socializare.

Află mai multe detalii și despre celelalte ispite: Roxana Răpăilă, Deni Mariș, Livia Marinescu, Oana Monea, Cecilia Bob, Adriana Minea, Lavinia Maris, Simona Alexuc.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este Ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce afacere are tânăra și cu ce se ocupă... Cine este ispita Cecilia Bob de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra este pasionată de dansul la bară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x