Antena Căutare

Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame

Simona Alexuc s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7, deoarece consideră că îi oferă o experiență unică, pe care nu ar putea să o obțină din altă parte. În plus, ispita feminină este ferm convinsă că participarea la emisiune îi va aduce o notorietate care o va ajuta în carieră.

Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame Galerie
Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame | Antena 1

Îndrăzneală, versatilitate, deschiderea către nou, dar și o privire misterioasă și seducătoare – asta vor descoperi telespectatorii la Simona Alexuc. Ispita are 27 de ani, este studentă la Facultatea de Psihologie și nu este străină deloc de camerele de filmat, aceasta fiind model OnlyFans.

Deși pare o persoană inofensivă la prima vedere, Simona Alexuc este extrem de conștientă de faptul că atrage publicul masculin prin ce transmite, fapt pentru care nu trebuie să se agite prea mult ca bărbații să îi cadă în mreje.

Mai mult, ispita preferă să își croiască viața după instinct și pasiune, fiind o persoană deschisă, care se simte bine în pielea ei și nu are o problemă în a se afișa la televizor în ipostaze îndrăznețe. În plus, mottoul care o descrie cel mai bine este „orice pentru fani”.

Citește și: Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7

Simona Alexuc este studentă la Facultatea de Psihologie și activează pe platforma pentru adulți OnlyFans din anul 2021, moment când a început să nu o mai intereseze prejudecățile societății și să facă exact ce își dorește. De atunci, ea postează constant conținut sexy și trimite, dacă i se cere, și videoclipuri explicite. Ea pozează atât singură, cât și alături de alte fete.

Deși a avut parte de câteva relații serioase în trecut, tânăra și-a dat seama că relațiile deschise sunt ideale pentru ea, susținând că, la un moment dat, a și ieșit cu un cuplu căsătorit. În plus, blondina de la Psihologie nu se sfiește să recunoască că a înșelat atunci când nu a fost mulțumită din punct de vedere sexual.

Simona Alexuc este suficient de versată pentru a duce sarcina de ispită până la capăt. Bazându-se pe simplitate, dar și pe autenticitate, tânăra consideră că astfel le poate suci mințile bărbaților:

„Da, mă bazez pe simplitate și autenticitate. Cred că asta ne face pe noi, oamenii, să fim doriți și apreciați pentru cine și ceea ce suntem. În spatele acestor poze de «teasing» există content destinat adulților care, evident, nu este gratuit. Am speculat această nevoie din ce în ce mai mare a bărbaților de a se refugia și de a evada din cotidianul lor în spatele unui ecran, pentru câteva momente de vulnerabilitate, poate din cauza faptului că nu au cu cine împărtăși fanteziile lor, poate că acasă există o tensiune de cuplu sau poate din curiozitate, pur și simplu.” a mărturisit blondina de la Psihologie pentru o publicație online de știri.

Cu toate că a avut parte și de multe mesaje răutăcioase, Simona Alexuc nu s-a lăsat descurajată, precizând că atât susținerea și dragostea părinților ei, cât și realizările de până acum o ghidează zilnic să își urmeze visurile și spiritul libertin.

Află mai multe detalii și despre celelalte ispite feminine din sezonul 7 Insula Iubirii: Oana Monea, Daria Cuflic, Livia Marinescu, Roxana Rapailă, Deni Mariş, Cecilia Bob, Adriana Minea, Lavinia Maris.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar începutul, asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici pe oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

Cine este ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a plecat de acasă la 18 ani și care a fost ultimul... Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, deși susține că este foarte emotivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x