Antena Căutare

Cine este ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a plecat de acasă la 18 ani și care a fost ultimul ei job

Roxana Rapailă s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7 pentru o experiență ce o va ajuta pe partea de dezvoltare personală. Ispita feminină a lucrat mult cu bărbați și este de părere că se pricepe în a-i seduce cu farmecul ei. Iată care este motivul pentru care a plecat de acasă la 18 ani și care a fost ultimul ei job.

Colaj cu Roxana Răpăilă de la Insula Iubirii sezonul 7 în două ipostaze diferite, în costum de baie Galerie
Roxana Răpăilă s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7 pentru o experiență ce o va ajuta pe partea de dezvoltare personală | Antena 1

Roxana Rapailă se numără printre ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 7. Senzualitatea, mișcările lascive, frumusețea deosebită, privirea seducătoare și experiența de viață sunt doar câteva dintre atuurile sale de care se va folosi în Thailanda.

La cei 25 de ani, tânăra are mare încredere în ea și în abilitățile sale de a cuceri un bărbat. De asemenea, aceasta acordă o mare atenție aspectului fizic, preferând să fie admirată și să se afle în centrul atenției.

Ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 7 nu este străină camerelor de filmat. Telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe micile ecrane ale televizoarelor în emisiunea Burlacul din 2021, unde a luptat pentru inima protagonistului. Pe atunci avea doar 23 de ani și era mai pregătită ca niciodată să își caute sufletul pereche.

Deși părea că există o conexiune între ei, Roxana Rapailă a luat decizia de a retrage din reality show.

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7

Ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost creatoare de conținut. Astfel, tânăra fascina bărbații cu superbele trăsături ale feței, dar și cu formele de-a dreptul provocatoare.

Citește și: Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1

În prezent, aceasta nu mai lucrează, iar ultimul său job a fost într-un champagne bar. În ceea ce privește povestea ei de viață, Roxana Rapailă a plecat singură de acasă la vârsta de 18 ani din dorința de a-și câștiga proprii bani.

De altfel, a început să muncească de la o vârstă fragedă, imediat după ce a hotărât să părăsească țara. După aproximativ 7 ani în care a stat departe de România, ispita feminină s-a întors în țara natală pentru că s-a săturat de viața pe care o ducea acolo.

Un alt motiv pentru care a revenit pe meleagurile românești este și faptul că își dorește să se concentreze pe dezvoltarea ei personală.

Ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7 este și un fan al operațiilor estetice. Tânăra a recunoscut, fără ezitare, că a apelat la mai multe intervenții chirurgicale la nivelul bustului, abdomenului și posteriorului.

Tatuajele se numără printre pasiunile sale. Aceasta și-a tatuat diferite desene pe gât, șolduri și brațe, care sunt puse în evidență de superbele sale trăsături, bronzul perfect și formele senzuale.

Care este motivația ispitei Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7

Roxana Rapailă s-a înscris ca ispită la Insula Iubirii sezonul 7 pentru o nouă experiență, care din punctul său de vedere, o va ajuta să se dezvolte personal. De asemenea, aceasta susține că se pricepe la bărbați pentru că a interacționat mult cu ei în ultimii ani.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Astfel, tânăra este gata să testeze fidelitatea cuplurilor din Thailanda. Încrezătoare în atuurile sale fizice, Roxana Rapailă este pregătită să le „deschidă” ochii concurentelor care vor păși cu partenerii la Insula Iubirii sezonul 7.

Insula Iubirii sezonul 7 va avea premiera pe 22 și 23 iunie pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Află mai multe și despre celelalte ispite feminine: Oana Monea, Cecilia Bob, Daria Cuflic, Livia Marinescu, Deni Mariș, Simona Alexuc, Adriana Minea și Lavinia Mariș.

Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubiri... Cine este ispita Simona Alexuc de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, dar și ce spune despre relațiile monogame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x