Antena Căutare

Cum a ajuns Marcel Andrei să fie ispită la Insula Iubirii sezonul 8: „M-a băgat pe liste și a zis să nu o refuz”

Marcel Andrei a dezvăluit cum a ajuns să joace rolul de ispită la Insula Iubirii sezonul 8.

Galerie
Cum a ajuns Marcel Andrei să fie ispită la Insula Iubirii sezonul 8: „M-a băgat pe liste și a zis să nu o refuz” | Antena 1

Marcel de la Insula Iubirii a fost printre primele ispite din acest sezon care a atras atenția tuturor prin felul său carismatic și a cucerit multe domnișoare prin participarea sa în competiție. Deși nu a fost dorința sa, odată ce a apărut pe lista pentru preselecții a fost încântat de idee și a continuat procesul.

Citește și: Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor

Marcel, despre cum a ajuns să fie ispită la Insula Iubirii sezonul 8

Invitat la Un Show Păcătos, Marcel a dezvăluit că apariția sa la Insula Iubirii a fost una întâmplătoare, fără ca el să își dorească la început. O persoană pe care inițial a cunoscut-o în online, apoi și în Tenerife, i-a făcut această propunere. Deși a ezitat la început, Marcel a fost încântat și a continuat procesul.

Articolul continuă după reclamă

„Nu e poveste lungă. Am cunoscut pe TikTok o anumită persoană, apoi mi-a spus că vine în Tenerife la o prietenă a ei care are niște filmări. În perioada aia eu lucram de la 16 până la 12 noaptea și am ieșit pe plajă, unde erau amândouă. Hotelul meu era în apropiere și am mai stat cu ele. Două zile am stat cu ele de vorbă, iar a doua zi mi-a spus fata respectivă dacă nu mă interesează să intru ca ispită. I-am spus că nu am mai făcut sală, că luasem o pauză câteva luni din cauza unei probleme. Apoi fata cealaltă s-a întors în România, ea a mai rămas că avea filmări. După mă sună că m-a băgat pe liste și să nu o refuz. Am întrebat-o dacă e sigur și a zis că da. Am vorbit cu managera de hotel și i-am spus că e sigur. Apoi am cunoscut și alte persoane, iar interviul a fost online și m-au plăcut. Au simțit că e ceva mai diferit față de ceea ce au fost ceilalți”, a povestit Marcel Andrei, citat de Spynews.

Citește și: Ispita Marcel are un nou proiect în televiziune. Unde îl pot vedea fanii după Insula Iubirii: „De mâine...”

Ce reguli a impus Armina în relația cu Marcel de la Insula Iubirii

Tot în aceeași emisiune, Amina și Marcel Andrei au dezvăluit care e cea mai importantă regulă în relația lor. Potrivit brunetei, nu pot avea prieteni de sex opus, deoarece există posibilitatea de a apărea sentimente.

„Cum să stau eu la vrăjeală toată ziua cu un bărbat, că suntem prieteni? Ok, prieteni de viață, cu care vă știți familiile, căsătoriți. Nu m-am referit la prieteni care sunt căsătoriți sau deja într-o relație. La Caracal are prieteni apropiați din copilărie. Se cunosc familiile. Așa că are prietena lui de ieșit în club, hai sictir. El nu are prietene fete”, a spus iubita lui Marcel, citată de sursa menționată mai sus.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața cam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x