Antena Căutare

Cum s-a lăsat fotografiat Bogdan Ionescu alături de iubita lui, la un eveniment. În ce ipostază romantică au fost pozați cei doi

Bogdan Ionescu radiază de fericire la brațul iubitei sale! Acesta s-a lăsat fotografiat într-o ipostază tandră alături de femeia care l-a cucerit. Iată ce imagine a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Bogdan Ionescu în trei ipostaze diferite, la Insula Iubirii Galerie
Bogdan Ionescu radiază de fericire la brațul iubitei sale | Antena 1

Bogdan Ionescu este un bărbat împlinit și fericit. La scurt timp de la Finala sezonului 6 din Insula Iubirii, acesta și-a făcut publică relația cu noua sa parteneră, Sorina.

Ispita masculină nu și-a ferit relația de ochii curioșilor, motiv pentru care publică des imagini cu femeia care l-a cucerit. Tânăra cu părul brunet și ochii fermecători este de o frumusețe răpitoare, iar drept dovadă stau pozele din mediul online.

De-a lungul timpului, Bogdan Ionescu a întâmpinat diferite situații neașteptate în dragoste, însă pare că acum a ieșit soarele și pe strada lui. Este posibil că acesta să își fi găsit sufletul pereche, lucru pe care și-l dorea de foarte mult timp.

În ce ipostază romantică s-a lăsat fotografiat Bogdan Ionescu alături de iubita lui, la un eveniment

Bogdan Ionescu este destul de activ pe contul de Instagram, locul prin intermediul căruia își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața lui. Acesta distribuie des imagini cu el, dar și cu cea care i-a „furat” inima.

De curând, ispita masculină de la Insula Iubirii a publicat o fotografie în care apare într-o ipostază tandră alături de partenera sa. Se pare că cei doi s-au afișat împreună la un eveniment special pentru ei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Motivul divorțului dintre Ispita Bogdan Ionescu și Hannelore. Ce s-a întâmplat după ce au făcut nunta

Sorina a îmbrăcat o rochie neagră, mulată și cu decupaj în zona taliei care i-a scos în evidență atuurile fizice. Aceasta și-a asortat ținuta impecabilă cu un colier elegant, un machiaj discret și o coafură simplă.

Iubita lui Bogdan Ionescu a reușit să facă furori în mediul online cu zâmbetul său larg și frumusețea deosebită.

De altfel, nici ispita masculină de la Insula Iubirii nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a îmbrăcat o cămașă neagră ce i-a lăsat la vedere tatuajele de pe braț și trupul bine lucrat în sala de sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea publicat de Bogdan Ionescu a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali. Urmăritorii au observat imediat faptul că ispita masculină radiază de fericire la brațul partenerei sale.

Citește și: Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Cât de schimbată este acum blondina

„Într-un final te vede omul și pe tine cu adevărat fericit! Să vă țină” sau „Să fiți fericiți, vă pup!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase.

Bogdan Ionescu a fost ispită în sezonul 6 Insula Iubirii

Bogdan Ionescu a revenit în Thailanda în sezonul 6 din Insula Iubirii, însă de data aceasta în postura de ispită. Bărbatul a concurent în sezonul 4 al reality show-ului, unde a venit însoțit de partenera lui de atunci, Hannelore.

Ispita s-a bucurat din plin de experiența pe care a trăit-o pe Insula Iubirii. Acesta a încercat ca ispită „să le deschidă ochii” concurentelor care se aflau în relația nepotrivită, lucru care s-a și întâmplat.

Teodora Marcu, în vizorul fanilor. Cum au reacționat la o poză cu fetița ei și a lui Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x