Antena Căutare

Înnebunit de gelozie, Aurel reacționează violent! O jignește pe Nicoleta, de față cu toată lumea: "Băi, ce față are femeia asta! Nu te-aş lua nici dacă mi-ai da bani"

Înţelegând rapid ca Liviu i-a furat atenţia ispitei preferate cât şi postrura de bărbat alfa al insulei, Aurel își schimbă comportamentul. Timp de 24 de ore, a fost cel care a dictat atmosfera şi a obţinut tot ceea ce şi-a dorit, lucru care l-a făcut să fie în centrul atenţiei, glum et şi vesel. 

Înţelegând rapid ca Liviu i-a furat atenţia ispitei preferate cât şi postrura de bărbat alfa al insulei, Aurel își schimbă comportamentul. Timp de 24 de ore, a fost cel care a dictat atmosfera şi a obţinut tot ceea ce şi-a dorit, lucru care l-a făcut să fie în centrul atenţiei, glumeț şi vesel.

Femeia pentru care îşi declara atracţia şi-a îndreptat atenţia către principalul rival, ce l-a determinat să scoată la suprafaţă o altă față a lui.

Atunci când lucrurile nu sunt în favoarea lui, Aurel acționează în consecinţă. Lansează atacuri la adresa Nicoletei şi a lui Ben, apropiaţii celor doi care îi provoacă ciuda:

"Băi, ce față are femeia asta. Nu te-aş lua nici dacă mi-ai da bani. Nu ştiu ba, când mă uit la faţa ei, nu pot să mă uit. Ba nu ştiu ce am cu tine, nu te suport".

Petrecerea băieţilor s-a mutat în cel mai fierbinte loc din Thailanda! Concurenţii au luat ispitele şi au plecat în... C... Diana a fost aspru sancționată de Radu Vâlcan și dată afară de la ceremonia blocării ispitelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x