Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu crede că Bianca îl iubește cu adevărat. Concurentul s-a destăinuit în fața Anamariei

Exclusiv | Robert i-a recunoscut ispitei că regretă faptul că nu s-a despărțit de Bianca. Urmărește integral episodul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Galerie
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu crede că Bianca îl iubește cu adevărat. Concurentul s-a destăinuit în fața Anamariei | Antena 1

Robert Braia s-a deschis în fața ispitei Anamaria în momentul în care au rămas doar ei doi.

Concurentul i-a dezvăluit ce trăiri a avut până acum alături de iubita lui, Bianca, dar și de ce și-a dorit să scape de motanii ei.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut”

Iată ce l-a făcut pe Robert să creadă că Bianca nu îl iubește cu adevărat!

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu crede că Bianca îl iubește cu adevărat

În cadrul episodului 3 Insula Iubirii PLUS, abonații AntenaPLAY au putut viziona imagini exclusive din casa băieților, unde aceștia au purtat discuții libere cu ispitele feminine.

Robert a fost surprins alături de Anamaria, căreia îi povestea despre viața lui alături de Bianca și despre deciziile pe care el le-a luat de-a lungul timpului cu privire la relație.

Discuția de la 5 dimineața a fost inițiată de Anamaria pe un ton liniștit, fapt care l-a determinat pe concurent să se deschidă mult mai ușor în fața eiși să îi recunoască detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Pentru că ispita a știut cum să îl facă pe Robert să vorbească fără bariere, tânărul i-a recunoscut că îi pare rău că nu s-a despărțit de iubita lui, în loc să îi sperie pisicii pentru a-și recăpăta „liniștea”.

„Nu e vorba de gelozie pe pisici, e vorba că eu am considerat că ea e foarte răutăcioasă cu mine din cauza asta. (...) Îmi pare rău că i-am speriat, că au plecat și ea mi-a zis de ce nu am lăsat-o eu pe ea și cred că așa ar fi trebui să fac.

Trebuia s-o las eu pe ea. Să-i zic că nu pot așa cu pisicii, s-o las și se termina acolo. Regret că nu s-a întâmplat asta, dar mi-am dorit-o foarte mult. Am acceptat-o cu pisici, dar i-am făcut în același timp și rău, că i-am speriat și au plecat (...)” a povestit Robert cu sinceritate.

De asemenea, concurentul a susținut că după ce pisicii au dispărut, Bianca a început să îl iubească și mai mult, însă după câteva minute a ajuns la concluzia că aceasta nu l-ar fi iubit niciodată cu adevărat.

Anamaria: Crezi că ea te iubește cu adevărat?

Robert: Măi, sincer să fiu, nici nu mai sunt așa interesat. Cred că de asta sunt așa eliberat. Nu cred că mă iubește cu adevărat.

52:22- 01:00:16

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani a pus deja ochii pe ispita pe care vrea să o invite la primul date. Despre ce fată e vorba

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert, impresionat de povestea de viață a ispitei Ioana. Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut el

Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Marcel Andrei fără tatuaje și barbă. Bărbatul era de nerecunoscut în urmă cu... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Cu ce se ocupă Cristina Rotaru. O ispită masculină i-a cerut imediat ajutorul când a afl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x