Antena Căutare

Răzvan declară război tuturor femeilor! „Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și numărul de telefon!”

Răzvan a fost pus față în fațaă cu imaginile cu Cati. Dezamăgit de comportamentul ei, consideră că partenera lui este la un pas de a pica în ispită. Un singur gând îi dă liniște: faptul că nu Cati a fost prima femeie care a căzut în ispită.

Răzvan a fost pus față în față cu imaginile cu Cati. Dezamăgit de comportamentul ei, consideră că partenera lui este la un pas de a pica în ispită. Un singur gând îi dă liniște: faptul că nu Cati a fost prima femeie care a căzut în ispită.

„Mi s-a confirmat că nu pot să am încredere în femei”, a spus Răzvan, imediat după ce a văzut înregistrările.

„Cati e pe drumul spre ispitire...”

Dar nu e singura! Asta îl liniștește destul de mult pe Răzvan. Din punctul lui de vedere, toate femeile de pe insulă sunt la un pas de ispitire.

Comparând-o pe Cati cu Hannelore, Răvzan spune că partenera lui este mai cerebrală decât Hanne și că va pica după aceasta.

”Mai sunt șase zile. Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și numărul de telefon!”

Spune că nu va suferi. Orice ar simți, va trece peste o zi sau două. Va canaliza orice urmă de durere spre ura pentru femei.

Răsturnare de situație! Până unde a ajuns, de fapt, relația dintre Mari și Cristi: ”Chiar simt că mă îndrăgostesc de omu... După sărut, Iulian spune că este doar ”în cunoaștere” cu Irina. Oare ispita e de acord? ”Din acest moment nu mai accept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x