Antena Căutare

După sărut, Iulian spune că este doar ”în cunoaștere” cu Irina. Oare ispita e de acord? ”Din acest moment nu mai accept nimic!”

În cadrul ceremoniei, s-a discutat și despre picarea în ispită a lui Mari.  După ce a văzut imaginile, Iulian a încercat să afișeze nepăsare. Tras de limbă, a recunoscut, că sentimentul ce îl domina era furia.

În cadrul ceremoniei, s-a discutat și despre picarea în ispită a lui Mari. După ce a văzut imaginile, Iulian a încercat să afișeze nepăsare. Tras de limbă, a recunoscut, că sentimentul ce îl domina era furia.

În fața celorlalți, martori ai poveștii trăite în resort alături de Irina, apare o față nouă, ezitantă, a bărbatului care părea de neclintit.

Pe cât era de hotărât în urmă cu doar câteva zile, atunci când punea punct relației, pe atât de ezitant a fost la întrebările despre alegerile pe care le-a făcut.

Spune că este „în cunoaștere” cu Irina.

Răspunsurile lui au declanșat un val de nemulțumire din partea Irinei. Ce a avut ea să îi reproșeze, puteți afla din materialul video de mai jos:

Răzvan declară război tuturor femeilor! „Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și număru... Date-ul cu ispita l-a adus pe Bogdan în fața altarului: „Mi-am pus dorința de a merge fericit acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x