Antena Căutare

Ionuț a dat cărțile pe față și a dezvăluit TOTUL! Ce decizie neașteptată a luat Mirela! „O să vedeți că...”

Mirela vede imaginile cu iubitul ei și Nicoleta de la ședința foto, în care ispita extrem de sumar îmbrăcată. Concurenta află și câteva secrete despre Ionuț, pe care doar le bănuia!

Mirela vede imaginile cu iubitul ei și Nicoleta de la ședința foto, în care ispita extrem de sumar îmbrăcată. Concurenta află și câteva secrete despre Ionuț, pe care doar le bănuia!

Concurentul a părut că se bucură din plin de prezența Nicoletei și, întrebat cum arată ispita perfectă, Ionuț a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Iar ceea ce a urmat pare să o fi șocat pe Mirela! Iubitul său a mărturisit că dacă i se va propune invitația, atunci cu siguranță va accepta să devină ispită într-un sezon nou.

Practic, încă o dată iese la iveală dorința lui tot mai puternică de a se afirma și de deveni celebru. Să fie oare acesta adevăratul motiv pentru care a venit la „Insula iubirii”?

„Cred că m-aș descurca sigur cu brio, mai bine decât au făcut-o alții. Și sunt ferm convins că o să fiu bogat în seamă”, a mai adăugat acesta.

„Felicitări, o să aveți o ispită în sezonul următor”, a fost reacția Mirelei. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că este o femeie singură și că nu se mai consideră într-o relație cu Ionuț!

„Am și eu planul meu la final, o mică răzbunare, o să vedeți”, a mai adăugat ea. Să fie acesta semnul că un nou cuplu se va forma și ca se va apropia de Mircea mai mult? Oare ce urmează?

Bogdan primește o lovitură CRUNTĂ! Concurentul este în stare de ȘOC! Ce a făcut Hannelore... Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x