Antena Căutare

Insula iubirii sezon 8, 28 iulie 2024. Ce cuplu părăsește Insula Iubirii. Ispitele masculine au dat verdictul: „Nu se aștepta”

Ispitele masculine au votat ce cuplu să părăsească Insula Iubirii, sezonul 8. Bărbații și-au argumentat alegerea.

Galerie
Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor | Antena 1

În ediția specială de duminică, 28 iulie 2024, s-a aflat ce cuplu va părăsi Insula Iubirii, sezonul 8. Vestea că un cuplu trebuie să părăsească Insula a venit ca o furtună atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Nici ispitele nu au fost mai liniștite. Ispitele feminine au simțit un impuls să își dea frâu liber sentimentelor, în timp ce ispitele masculine au simțit presiunea responsabilității de a face alegerea corectă.

Citește și: Teodor Costache, de nerecunoscut în fotografiile vechi. Cum arăta ispita în urmă cu 7 ani

Ispitele masculine au dat un verdict surprinzător, după o analiză atentă: „E o furtună în interiorul meu”

Votul a fost unul covârșitor. Doar două ispite au votat diferit față de restul.

„Cea care va părăsi Insula Iubirii în această seară, împreună cu partenerul ei, este (...) Bianca, în seara aceasta vei părăsi Insula Iubirii”, dezvăluie Radu Vâlcan verdictul, după un moment de suspans.

Bianca și-a ascuns dezamăgirea după un zâmbet, în timp ce Daiana a plecat supărată în cameră. Tânăra spera ca în această seară să plece alături de Rareș acasă.

„E o furtună în interiorul meu”, a mărturisit Bianca după ce a aflat că testul s-a încheiat pentru ea și pentru Robert. „Vreau doar să mă rog ca să se domolească ca să pot să mă țin de promisiune.”

Citește și: Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase

„Știa că va fi eliminată”, este de părere Iustina. „Nu ai venit într-o relație, ai venit separat.”

„Voiam să plec acasă, să renunț. Și am zis: <<N-o să-ți fac jocul, Andrei. Eu rămân aici până la sfârșit ca să vezi ce om puternic sunt. Și dacă ai avut vreodată dubii în privința mea o să te lămurești.>>”, a transmis Cristina.

„Am fost supărată pe decizia băieților, pentru că îmi doream să plece Daiana pentru că ea nu se integrează”, a spus Maria.

„Eu continui să fiu un om sincer”, spune Bianca. „Mi-e greu, pentru că nu mă așteptam la lucrul acesta, dar se pare că nu cunosc oamenii. Cred că asta este lecția cea mai importantă cu care plec de aici. O lecție pe care Eric mi-a dat-o și îi mulțumesc pe această cale. Testul consider că trebuia să continue pentru mine, pentru că eu, în momentul în care am pășit pe Insulă, am spus că acord o șansă. Poate că șansa s-a pierdut, dar doream ca testul să continue pentru mine, pentru sufletul meu, pentru recunoașterea mea, pentru vindecarea mea și pentru un nou om.”

„Simt undeva în interiorul meu că urmează ceva foarte bun pentru mine, pentru că merit”, a conchis Bianca.

Citește și: Prima reacție a Biancăi Mitroi de la Insula Iubirii despre clipul în care ea îi vandalizează mașina lui Robert. Ce a spus Robert

Cum și-au argumentat ispitele masculine alegerea

Doar două voturi au fost pentru Daiana, în timp ce restul ispitelor au votat pentru Bianca.

„Nu se aștepta să fie chiar ea votată spre eliminare. (...) Ești aici pentru a-ți testa relația nu pentru a-ți căuta iubirea”, spune Beni.

„Toți băieții am văzut chestia asta, că încă din bonfire ea a luat decizia să rupă relația ca să poată să-și dea frâu liber aici pe Insulă”, spune Romeo.

„Nu erau într-o relație cu adevărat. Și poate chiar au venit despărțiți”, este de părere Alin. „Nu mai are ce să vadă în relația ei. Celelalte cupluri au multe de văzut, pentru că mai sunt multe zile de petrecut pe Insulă. În plus de asta, cu toții am descoperit minciuni spuse de către Bianca.”

Citește și: O nouă limită în cuplu a fost încălcată pe Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă. Andrei:„Prima oară când ne-am sărutat”

„Este o persoană falsă”, a mai completat Alin.

„Nu continuă pentru o persoană care este singură. Testul iubirii este pentru două persoane. Minim”, este de părere Radu.

Lui Marcel îi pare rău că Bianca a fost votată să plece, deoarece aceasta a fost singura care l-a ajutat cu Maria.

„Alegerea mea o să fie Daiana”, a fost votul lui Marcel. „A venit, m-a rugat, a dat cu blesteme că dacă nu o votez pe ea nu are ce să mai vorbească cu mine.”

„Alegerea mea va fi Bianca”, a decis Teo. „Nu mi se pare o persoană asumată. Au venit despărțiți.”

Teo este de părere că Bianca a ales să vină la emisiune pentru a se face cunoscută, astfel încât să aibă o carieră de succes.

„Este foarte indecisă”, mai precizează tânărul.

„S-a luat o decizie grea”, îi spune Dorian. „Am avut la un moment dat o discuție cu ea și mi-a povestit un episod despre motanii ei. (...) Eu am considerat că acolo relația nu mai poate... Aici nu prea mai ai ce testa.”

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce a postat Cristina după ce a văzut la TV imaginile cu Andrei și ispita Diandra: „A fost o vreme...”

„Dacă era orice alt gen de emisiune, cred că rămânea până la final”, este de părere Dorian.

„Cum aș putea s-o votez pe Daiana când are atâtea de rezolvat?” întreabă Radu. „Răspunsul meu este evident: Bianca. (...) Consider că este foarte apropiată, poate prea apropiată cu toți băieții. Ceea ce denotă faptul că probabil motivul pentru care se află aici pe insulă nu a reprezentat neapărat un test al iubirii.”

„Decizia mea în această seară va fi Daiana. Consider că testul ei aici nu-și are rostul, nu interacționează prea mult cu noi băieții în casă”, argumentează Eric.

„Eu am ales-o pe Bianca. Cu părere de rău, acolo nu mai există sentimente”, spune Romeo.

Astfel că, Bianca și Robert părăsesc Insula Iubirii. În locul lor au intrat Simona și Claudiu.

Citește și: Cum arăta ispita Lala (Larisa Mârtan) când era blondă. Imagini rare cu tânăra de la Insula Iubirii

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la răsărit

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Cine e și cum arată iubita ispitei Marcel, Armina. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după încheierea filmărilor sezonul... Insula Iubirii sezon 8, 28 iulie 2024. Bianca și Robert s-au revăzut după eliminare. Ce și-au spus la ceremonia specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea Duminica, 08.09.2024, 14:21
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x