Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan, supărat de gestul uneia dintre ispite. Ce au surprins camerele, în dormitor

Bogdan de la Insula Iubirii a fost supărat pe una dintre ispitele acestui sezon, după ce aceasta a mers la el în cameră să-l întrebe dacă este bine.

Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan, supărat de gestul uneia dintre ispite. Ce au surprins camerele, în dormitor Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan, supărat de gestul uneia dintre ispite. Ce au surprins camerele, în dormitor | Antena 1

Bogdan Atinge de la Insula Iubirii sezonul 6 a avut parte de o mică tensiune cu una dintre ispitele sezonului 6, care a încercat să-l consoleze în una dintre serile în care el a părut supărat. Iată ce s-a întâmplat.

Bogdan Atinge de la Insula Iubirii sezonul 6, supărat pe una dintre ispite după ce aceasta a mers la el în cameră

Concurentul, partenerul de viață al Celiei, a fost supărat după ce a văzut imaginile cu iubita lui în timp ce o săruta pe Cerasela, și nu a putut să se bucure de petrecerea găzduită de ispitele sezonului 6. Iată ce s-a întâmplat și cum a reacționat el.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce părere sinceră au ispitele despre băieții din casă. Ce nu s-a văzut la tv

„Cine te-a supărat”, întreabă o ispită.

„Am mers la el și mi-a zis că nu mai insist, am întrebat dacă ești ok. Dacă ai nevoie de o îmbrățișare. Mă rog, am încercat să nu te supăr”, spune ispita Oana Monea.

„Nu mi s-a părut ok, nu am fost supărat. Eu am părerea mea”, spune Bogdan, după ce ea încerca să-i explice cum a stat situația.

Ispitele și-au spus părerea despre Bogdan Atinge, explicând faptul că li se pare că el este foarte închis în el. „Eu nu am ce să vorbesc cu un om atât de inchis în el”, spune ispita Antonela.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce nu s-a văzut din casa fetelor. Cerasela explică cine e mai gelos în relația ei. Imagini exclusive

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela, confesiunea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cristina a izbucnit în lacrimi. Ce s... Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite aleg fetele și băieții să meargă la întâlnire. Ce veste le dă Radu Vâlcan concure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x