Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Cristian Grigorescu. Are 28 de ani și este antrenor personal. Ce alte pasiuni mai are

Cristian Grigorescu are 28 de ani și este ispită la Insula Iubirii. Tânărul este antrenor personal și creator de conținut pe rețelele sociale. Iată ce spune despre rolul de ispită în sezonul 6 de Insula Iubirii!

Cristian Grigorescu, purtând o cămașă desfăcută, în fața unor palmieri, la Insula Iubirii Galerie
Cristian Grigorescu se numără printre cele 10 ispite de la Insula Iubirii, sezonul 6 | Antena 1

Ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii sezonul 6 se numără printre cele 10 ispite masculine din sezonul 6 de Insula Iubirii. Are 28 de ani, este din București, iar de meserie este antrenor personal și pe lângă asta mai este și creator de conținut pe rețelele sociale. Totodată, tânărul în vârstă de 28 de ani este pasionat de dans sportiv şi licenţiat în sport şi performanţă motrică.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6, în cifre: 6.5 tone de echipament, 52 de camere video robotizate şi monitorizare 24 de ore

Cine este ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii, sezon 6. Ce spune despre pasiunile sale

Ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii sezonul 6 a povestit că îi place să-și petreacă timpul cu prietenii, făcând tot felul de activități.

„În timpul liber îmi place să merg la biliard, îmi place să mă joc ping-pong, jocuri de societate, în principiu să petrec timpul cu prietenii. Am făcut dans sportiv de performanță timp de 10 ani, dar am renunțat pentru că m-am accidentat la genunchi. În calitate de creator de conținut, îmi place să distrez lumea. Cel care mă știu de pe social media, nu ști cum sunt în realitate, cu emoții, iubitor. Pot să fiu și serios. Sunt un om foarte emotiv și sensibil”, s-a descris Cristian Grigorescu, la casting-ul pentru a deveni ispită masculină la Insula Iubirii sezonul 6.

Ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii sezonul 6 spune că i-ar plăcea să construiască o poveste de dragoate la Insula Iubirii, care să continue și acasă.

Ce spune Cristian Grigorescu despre rolul de sipită la Insula Iubirii, sezonul 6

„Pe plan sentimental, la ora actuală, sunt singur. Îmi este foarte greu să găsesc o persoană care să mă completeze, să mă facă sâ râd. Caut o persoană ca mine, mai nebună. Insula iubirii cred că mă va aștepta cu o grămadă de surprize. Simt că ori o să mă îndrăgostesc, ori o să ajut pe cineva să-i deschid ochii în privința persoanei cu care este. Când am fost într-o relație nu am putut să înșel niciodată, dar au fost tentații și m-am abținut”, a spus ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Insula iubirii sezonul 6. Sneak Peek, primele imagini de la primul bonfire! Ce veste primesc băieții la ceremonia focului

Cristian Grigorescu a descris rolul de ispită ca fiind unul dificil, care nu e doar pe plan fizic ci și mental și sentimental.

„Am ales să fiu ispită la Insula Iubirii pentru că este ceea ce știu eu mai bine să fac. Mi-ar plăcea să găsesc o fată cu care să existe chimie și să continuăm povestea acasă. Dacă aș întâlni pe cineva ar fi o poveste frumoasă.

Să fii ispită este destul de greu. Pentru mine ispită înseamnă să ispitești atât la exterior, cât și la interior. Vedem o persoană care arată bine, dar după ce deschide gura nu prea mai ispitește. Trebuie să fii un tot ca ispită: și interior și exterior. Trebuie să treci persoana respectivă prin toate stările, să-i trezești amintiri, să o faci să-și dorească să iasă din zona de confort și să-i arăți că poți să iubești, și să nu fii fals. De cele mai multe ori nu am o strategie pentru că persoanele pe care le cuceresc, le ispitesc, sunt diferite și mă adaptez. De fiecare dată interacționez diferit”, a spus ispita Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Insula iubirii se va vedea luni și marți, de la 20:30 pe Antena 1. De asemenea, show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY.

Cine este Ispita Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii sezonul 6. Marius iubeşte să flirteze şi asta se va vedea în show... Cine este ispita Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6. "Mi-am dorit acest rol, îmi place mult arta s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x