Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Denis Slav. Cu ce gânduri a venit în show modelul internațional

Denis Slav se numără printre cele 10 ispite masculine din szonul 6 de Insula iubirii. Tânărul are 30 de ani și este model profesionist.

Colaj cu Denis Slav, la Insula iubirii Galerie
Denis Slav este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii | Antena 1

Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6 are o carieră de succes în modellingul internaţional. Până la 30 de ani ai săi și-a format părerea că orice femeie, fie ea şi măritată, poate fi abordată cu discursul perfect. Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6 a venit la Insula iubirii cu scopul de a-și prezenta povestea de viață și de a cunoaște poveștile femeilor.

„Sunt model de profesie, călătoresc de aproximativ 11 ani prin toată lumea. La început a fost un fel de joacă, apoi a devenit un job și-mi place, îmi place să călătoresc. Sunt un om sincer, perseverent. Am ajuns la vârsta în care cred că dacă ești sincer, atragi oamenii care merită să fii lângă tine”, s-a descris Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6, într-un interviu pentru Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Karina Fetica. Și-a lăsat locul de muncă pentru a-și urma visul

Cine este ispita Denis Slav, din Insula Iubirii, sezonul 6. Are 30 de ani și lucrează ca model internațional

În ceea ce privește viața personală, Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6 a avut 4 relații serioase în trecut.

„Am avut 4 relații serioase cu niște femei superbe care m-au ajutat să mă dezvolt ca om și pe care o să le port în suflet toată viața. Cert este că noi nu ne-am certat niciodată. Distanța ne-a despărțit de fiecare dată. Certuri majore și jigniri n-au existat niciodată”, a spus ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Maria Vornicu. Cât de îndrăgostită este de meseria pe care o are

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ce gânduri a venit ispita Denis Slav, în sezonul 6 de Insula iubirii

Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii, sezonul 6 a mărturisit că a avut o viață disciplinată, pentru că profesia i-a cerut-o.

„În momentul în care am fost cu cineva m-am gândit numai la persoana aceea. Sunt femei frumoase oriunde și în jobul meu, însă am putut să mă abțin pentru că a trebuit să mă concentrez pe muncă, pe sală, pe cu totul altceva. Dacă stăteam cu gândul la cluburi, alcool și femei frumoase aș fi fost un pierde vară. Termenul de ispită nu mi-a plăcut niciodată. Eu n-am venit pe rol de ispită, ci să le arăt oamenilor din experiențele trăite. Și ca să fiu puțin egoist, îmi doresc ceva și pentru mine, poate o femeie cu care să încep o relație, ori să duc o relație de prietenie după această emisiune.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă de 11 ani

Ispita Denis Slav de la Insula Iubirii spune că își dorește să-și creeze o relație, dacă nu de iubire, măcar de prietenie, în cadrul sezonului 6 de Insula Iubirii.

„Nu am venit aici să fiu fals, în primul rând. Nu am venit să mă joc cu mințile femeilor pentru că pe mine nu asta mă interesează. Am venit să-mi spun povestea mea, să aflu poveștile lor și poate să ducem mai departe o relație de prietenie sau de iubire.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Insula iubirii se va vedea luni și marți, de la 20:30 pe Antena 1. De asemenea, show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY.

Insula iubiirii sezonul 6. Cine sunt Lavinia și Reimond, cuplul cu o poveste de iubire tumultoasă... Insula iubirii sezon 6. Cine sunt Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu, unul dintre cuplurile care își testează drago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x