Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Florin Cerghit și unde locuiește. Cu ce se ocupă și cum s-a pozat în trecut

Florin Cerghit este ispită în noul sezon de Insula Iubirii 2022. Acesta este cunoscut pentru aspectul său fizic și pare să fie prieten cu camerele de fotografiat.

Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Florin Cerghit și unde locuiește. Cu ce se ocupă și cum s-a pozat în trecut

Antena 1

Ispita Florin Cerghit de la Insula Iubirii sezonul 6 este un tânăr anteprenor, în vârstă de 26 de ani, care își caută marea iubire la Insula Iubirii. El susține că există posibilitatea să se întoarcă în România în cuplu, nu singur.

Cine este Ispita Florin Cerghit de la Insula Iubirii, sezonul 6. Cu ce se ocupă și de unde este

Florin Cerghit, ispita de la Insula Iubirii sezonul 6 a reușit să ocupe un loc în echipa de ispite masculine de la Insula Iubirii 2022. Acesta arată foarte bine și ține enorm de mult la imaginea sa pe care și-a construit-o cu mare grijă.

De-a lungul timpului, așa cum putem vedea pe conturile sale de socializare, Florin a participat la mai multe ședințe foto care i-au pus cel mai bine în valoare atuu-urile fizice și estetice. Ar părea și că Florin a fost sau este model.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Antonela Pătruț și ce pasiune frumoasă are. S-a făcut remarcată la Acces Direct

Ispita Florin Cerghit de la Insula Iubirii sezonul 6 s-a născut în orașul Vulcan, din județul Hunedoara și în prezent, el locuiește în Făgăraș, un municipiu din județul Brașov. Pe rețelele de socializare, apare o informație potrivit căreia tânărul a învățat la Colegiul Național „Doamna Stanca”.

Fotograf şi antreprenor, pasionat de canotaj, Florin Cerghit (26 de ani) se înscrie cu succes în tiparul bărbatului cuminte, cu mult bun simţ, însă deopotrivă competitiv şi orgolios.

Încă de la început, Florin se va remarca pe Insulă drept băiatul cu umărul perfect pentru orice fată care suferă din dragoste. Dacă va funcţiona sau nu strategia lui, rămâne de văzut.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Antonela Pătruț și ce pasiune frumoasă are. S-a făcut remarcată la Acces Dire... Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Lavinia Dumitrescu. A trecut printr-un divorț și are un copil...
Ultimele știri
x