Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina l-a ales din nou pe Bogdan la dream date, iar acesta a avut o replică neașteptată. Reacția lui

Cristina a uimit toată insula cu decizia pe care a luat-o pentru dream date. Deși ea a vorbit cu ispita Bogdan și el i-a zis că nu vrea să fie invitat, aceasta a făcut opusul.

colaj foto cu radu valcan și cristina la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Cristina l-a ales din nou pe Bogdan la dream date, iar acesta a avut o replică neașteptată. Reacția lui | Antena 1

Cristina a uimit pe toată lumea la Insula Iubirii sezonul 6, în etapa în care fetele au fost nevoite să aleagă câte o ispită pentru dream date. Aceasta l-a ales pe Bogdan, deși el i-a zis că nu își dorește acest lucru cu o seară înainte.

Cristina l-a ales pe Bogdan pentru dream date, la Insula Iubirii sezonul 6. Cum a refuzat-o el

Iată ce alegeri au făcut fetele pentru dream date:

„Fetelor, băieți, iată că am ajuns într-un momnt important al testului. Ne mai despart doar două zile, până la sfârșitul testului. Testul nu s-a încheiat. Va trebui să luați o decizie importantă, trbuie să alegeți ispita cu care veți merge la dream date. Ispitele nealese vor părăsi insula iubirii. Plângi, Cerasela?”, spune Radu Vâlcan.

„Nu știu ce să aleg”, spune Cerasela. „Eu vreau să încep. Pe Marius pentru că ne înțelegem bine, suntem ok”, spune Katy.

„Eu îl aleg pe Ali pentru că ne-am apropiat cel mai mult, cred că s-a văzut”, spune Teodora.

„Eu o să-l aleg pe Florin pentru că mai avem multe lucruri de discutat și ne place să petrecem timp împreună”, spune Lavinia.

„Imprevizibilă sau nu, eu îl aleg pe Daniel și o să renunț la cireașa de pe tort, Marco”, spune Cerasela.

„Îmi ste foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan”, spune Cristina.

„Cum ți-am spus și ieri dar te voi refuza politicos, că nu-mi doresc asta”, spune ispita Bogdan. „Eu am spus ce am simțit”, spune Cristina.

„Dar tu aseară te-ai sărutat cu Denis”, îi spune Bogdan Cristinei. „Așa, și?”, răspunde ea.

„Eu nu îți aduc liniște și nu o voi face. Eu nu am niciun sentiment pentru ea. Îmi pare rău, dar trebuie să te refuz”, spune Bogdan.

„Îl aleg pe Marco atunci”, spune Cristina.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Rareş şi Cristina, faţă în faţă cu ispitele care le-au zdruncinat relaţiile, la un bonfire special pe Insula Iubirii... Insula Iubirii sezonul 6. Alex i-a surprins pe toți cu alegerea pentru dream date. A făcut un gest complet neașteptat. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x