Căutare Live

Finala iUmor, sezonul 12. Emanuel Bighe, povești din copilărie cu care a stârnit hohote de râs. " Cred că ai fost o mitraliară"

Emanuel Bighe, unul dintre concurenți preferați ai juraților iUmor în audiții, se întoarce în această seară pe scenă, în finala iUmor, și promite un show incendiar.

Emanuel Bighe, unul dintre concurenți preferați ai juraților iUmor în audiții, se întoarce în această seară pe scenă, în finala iUmor, și promite un show incendiar.

Antena 1

Emanuel Bighe a ajuns în finala iUmor sezonul 12 după ce a fost votat de public. Concurentul iUmor care a ridicat așteptările a promis că va face tot ce poate să îi cucerească din nou pe jurați, dar și pe cei din public.

Emanuel a intrat pe scenă plin de energie și a început să povestească despre un incident al soției care a lovit mașina.

Emanuel Bighe a venit cu povești din copilărie

Concurentul iUmor a spus că nu se aștepta să fie așa viața de bărbat căsătorit, după ce el și soția lui au devenit părinți în pandemie.

Apoi el a povestit câteva lucruri din copilărie, dar părea îl plictisește pe Mihai Petre și a încercat o glumă care a stârnit hohote de râs.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos care a uluit

“Mergeți la boloboc. Pășeați așa ca un înger”, i-a spus Emanuel lui Mihai Petre.

Când a văzut că îl adorme pe Cheloo, concurentul a început să vorbească mai în șoaptă. El a explicat câteva vorbe de duh pe care le folosea mama lui în copilărie, precum “eu te-am făcut, eu te omor” sau “dau militaria jos din pod”.

Emanuel Bighe a povestit cum mama și bunica lui au rezolvat un conflict mai vechi, care izbucnise din cauza felului în care mama lui în creștea.

“Am făcut un buffet suedez pentru că ne era rușine să admitem că nu avem scaune”, povestea Emanuel.

Bunica lui a adus o găină vie, iar Emanuel voia să vadă și el cum taie găina. Acest eveniment l-a marcat.

Jurizare Emanuel Bighe în finala iUmor sezonul 12

Jurații iUmor au rămas impresionați de poveștile lui.

“Te-ai gândit vreodată să te angajezi la licitații, la Războiul Depozitelor?”, l-a întrebat Cheloo pe concurentul iUmor, fiind surprins de cât de repede poate să vorbească acesta.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă bărbatului"

“Ești omul cu cel mai mult crowd work”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

“Mie mi-ai lăsat o impresie foarte clară. Ai instrumental și tehnica, dar nu prea ai text. (…) Conținutul mi-a plăcut pe alocuri”, a zis Mihai Petre.

“Îmi place să văd oameni care fac meseria asta și care au siguranță pe scenă. Bineînțeles că și un începător are farmecul lui. Îți țin pumnii”, i-a transmis Delia.

“Glumele s-au terminat foarte devreme. (…) Eu cred că ai fost o mitraliară care a rămas fără muniție din minutul 2”, a zis Cheloo.

Emanuel Bighe a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Ultimele știri
x