Antena Căutare

Andrei Cojocaru are 18 ani și a pus mâna pe premiul de 20.000 de euro de la „iUmor”! Ce planuri are puștiul de clasa a XII-a?

La doar 18 ani, Andrei Cojocaru a pus mâna pe marele premiu de 20.000 de euro de la emisiunea „iUmor”. Ce vrea să facă mai departe puștiul de clasa a XII-a?

La doar 18 ani, Andrei Cojocaru a pus mâna pe marele premiu de 20.000 de euro de la emisiunea „iUmor”. Ce vrea să facă mai departe puștiul de clasa a XII-a?

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena "iUmor" cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva.

Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum cel mai tânăr concurent a intrat în finala "iUmor" și a și câștigat sezonul si marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Câștigătorul iUmor din acest sezon spune că s-a bucurat de popularitate după apariția sa în emisiune, iar de la o mie de vizualizări, piesele sale de pe contul de You Tube au ajuns până la 100.000. "A fost fain, nu mă așteptam să fie atâția oameni care apreciază ceea ce fac eu", a mai spus acesta.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce planuri are puștiul de clasa a XII-a în perioada următoare!

Andrei Cojocaru este câștigătorul ”iUmor”... Andrei Cojocaru, cel mai tânăr câștigător ”iUmor”: ” Îmi place să scriu, îmi place limba română”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x